Pascal Kamperman dramt door tegen Peter Bosz: ‘Ik ga me nu niet bezighouden met hem’

1 september 2024, 16:56
Foto: © ESPN

Peter Bosz wil zondag voorafgaand aan het thuisduel van PSV met Go Ahead Eagles (16.45 uur) niet te veel kwijt over Rick Karsdorp en Adamo Nagalo. Karsdorp tekende zaterdag transfervrij bij PSV, terwijl Nagalo op het punt staat om over te komen van FC Nordsjaelland.

Bosz spreekt voorafgaand aan het competitieduel in eigen huis voor de camera van ESPN met verslaggever Pascal Kamperman. Die vraagt zich allereerst af of de PSV-trainer blij is met de komst van de rechtsback, die transfervrij overkomt van AS Roma. “Ja. Hij is een speler die wij goed kunnen gebruiken, met ervaring. Een goede speler”, reageert Bosz kort.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Opstelling PSV: Peter Bosz gunt pupil basisdebuut, sterkhouder nog niet bij eerste elf

Kamperman vraagt zich vervolgens af ‘wat Karsdorp gaat toevoegen’ aan PSV. “Dat moeten we straks zien, maar op voorhand heeft hij ervaring”, vervolgt Bosz. “Het is ook een jongen die wat gif meebrengt: daar houd ik ook wel van. En hij kan gewoon goed voetballen. Dat is ook niet onbelangrijk als je bij PSV wil spelen.”

Kamperman vraagt Bosz vervolgens ‘hoe fit’ Karsdorp is. “Daar ga ik me vanaf maandag mee bezighouden. Niet nu”, reageert de trainer kortaf. Kamperman vraagt Bosz vervolgens of hij ‘er geen idee van heeft’. Bosz: “Ik heb wel een idee, maar we gaan zo meteen een wedstrijd spelen. Dan ga ik mij niet met Rick Karsdorp bezighouden, want die doet niet mee.”

Kamperman dramt echter door en wijst Bosz op het feit dat de transfer van Karsdorp zaterdagavond beklonken werd. “Dat is ook pas even geleden”, voegt de verslaggever daaraan toe. Bosz: “Dat vind ik allemaal prima. Ik ga er vanaf maandag mee bezig.”

Kamperman begint vervolgens over Nagalo, de 21-jarige verdediger die op het punt staat over te komen van FC Nordsjaelland: “Daar heb je je zeker ook niet mee beziggehouden?” Bosz: “Totaal niet. Dat zou toch raar zijn? Want die gaat ook niet spelen.” Kamperman: “Het zou toch kunnen dat je even informeert om te vragen hoe het gaat?” Bosz: “Nee, dat heb ik niet gedaan.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord

De loting van PSV en Feyenoord voor de competitiefase van de Champions League zorgt voor grote verwarring bij Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wat een belachelijk interview. Bosz heeft waarschijnlijk nauwelijks met Karsdorp gesproken en heeft wel wat anders aan zijn hoofd, namelijk de wedstrijd die gespeeld moet worden. Alles op zijn tijd zou ik zeggen met dat rare gedram. Alsof ie verantwoording moet afleggen tegen de totaal onbelangrijke Kamperman.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen