ESPN-camera's schakelen snel naar Feyenoord-reserve in minuut 66

14 september 2024, 20:21

Timon Wellenreuther heeft zijn waarde voor Feyenoord bewezen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Halverwege de tweede helft, bij een 0-1 voorsprong, bracht de keeper redding op een grote kans van Thom van Bergen.

Van Bergen ontving de bal van Luciano Valente, hield verdediger Gernot Trauner van zich af en stond plots voor Wellenreuther. Hij had de gelijkmaker op de schoen, maar schoot tegen de uitgestoken arm van Wellenreuther aan.

ESPN neemt Bijlow in beeld na redding Wellenreuther

De camera’s van ESPN schakelden al gauw naar reservedoelman Justin Bijlow, die nog bij Feyenoord onder contract staat nadat hij niet door de medische keuring van Southampton kwam.

“Een uitstekende redding van Wellenreuther. De keeper van Feyenoord onderscheidt zich hier. Groningen lijkt op weg naar de gelijkmaker, maar daar is Wellenreuther”, zei commentator Michiel Teeling na het moment in de 66ste minuut.

De redding van Wellenreuther was een zeer belangrijke. Slechts vier minuten na de ingreep wist Feyenoord aan de overzijde de 0-2 te maken. Igor Paixão kopte de tweede Rotterdamse treffer binnen na een voorzet van debutant Jordan Lotomba.