Engelsen lachen FC Twente uit na gelijkspel: 'Schaamteloos'

25 september 2024, 23:08
Foto: © Ziggo Sport

FC Twente leverde woensdagavond een formidabele prestatie met een gelijkspel (1-1) op bezoek bij Manchester United. De Tukkers vierden uitbundig feest op Old Trafford en daar kijken sommige Engelse voetbalfans van op.

Nadat het laatste fluitsignaal klonk, vierden de fans groot feest met de vierduizend meegereisde fans in het uitvak. De beelden zorgden voor verbaasde reacties en gelach in Engeland. Sommige Engelse fans spreken zelfs van 'schaamteloos' gedrag.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Terecht! Er had ook meer in gezeten. TenHag vooraf arrogant! Goed, Dit zegt vooral iets over Manchester United, ooit een top club en nu afgegleden. mede dank door Ten Hag! MU is koploper in het rechter rijtje in Engeland, nummer 11. Ja dat kan voor verbazing zorgen tegen FC Twente #4 van Nederland. Weer in punt erbij voor Nederland in Europa. morgen 3 voor Ajax! Twente kan eerder Manchester uitlachen zo'n hoge begroting en niet kunnen winnen van een provincieclub uit de eredivisie. https://www.twenteinsite.nl/eerste-elftal/bizar-dit-zijn-de-extreme-financile-verschillen-tussen-fc-twente-en-manchester-united

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik vond het gejuich ook best wel een beetje overdreven. Ja, ze hebben een punt gewonnen tegen Manu. Als het nou ManCity was, dan begreep ik het wel, maar het is maar die "slechte" club uit Manchester hoor. Wees blij en dankbaar voor dat ene puntje maar juich nou niet alsof je de finale gewonnen hebt...of zie ik dat fout?

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Met het budget van United thuis gelijk spelen tegen Twente, DAT is pas gênant.

Copa
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

IK vond Twente heel goed en leuk ballen. Lang geleden dat een Nederlandse ploeg me weer kon bekoren Het moge duidelijk zijn dat EL ons niveau is. Maar de Engelsen hebben wel een beetje gelijk. Je haalt je zelf omlaag als je gaat juichen en feest vieren na een gelijk spel. Je moet juist doen of het de gewoonste zaak van de wereld is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen