Eerste woorden Van Basten zijn direct tenenkrommend: 'Wat is er met hem?'

17 september 2024, 18:01
Foto: © Ziggo Sport

Marco van Basten is niet altijd goed ingelicht over de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied en dat bleek dinsdagavond opnieuw. Tijdens de voorbeschouwing op de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en PSV bleek hij niet op de hoogte van de vermoedelijke komst van Ivan Perisic naar PSV.

Aan het begin van de voorbeschouwing werd het nieuws over Perisic besproken. Youri Mulder liet weten verrast te zijn. “Jawel. Vanwege z’n leeftijd vooral, niet vanwege de voetballer Perisic. Dat is echt wel een topspeler in Europa - geweest, tussen aanhalingstekens. Als je hem de laatste jaren bezig ziet: hij is wel ongelooflijk fit. Bij het Kroatisch elftal heeft hij in de zomer nog meegespeeld op het EK. Maar hij is wel 35 inmiddels”, zei Mulder.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: NOS-kijkers geloven ogen niet: Marco van Basten kent 'Most Valuable Player' van topcompetitie niet

“Marco, dat is toch top voor PSV”, vroeg Wytse van der Goot aan Van Basten, die daarna zijn eerste woorden uitsprak als analist in het Champions League-seizoen 2024/25. “Maar wat is er dan?”, wilde hij weten. “Ivan Perisic, dat is een voetballer”, grapte Van der Goot. Van Basten antwoordde: “Oh, ik dacht: er is iets met hem aan de hand, ofzo.” Van der Goot: “Nee, hij gaat naar PSV, hoogstwaarschijnlijk.”

LEES OOK: PSV houdt groot nieuws intern 'zeer klein': 'Zelfs de persafdeling was niet op de hoogte'

Van Basten concludeerde: “Oh, oké, dat is interessant.” De oud-topvoetballer was wel verrast dat Perisic naar Nederland komt. "Hij zou naar Saudi-Arabië gaan, toch?" Van een dergelijke transfer is de afgelopen maanden echter geen sprake van geweest. Een jaar geleden zou Perisic wel in de belangstelling hebben gestaan van Al-Hilal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV-transfer Ivan Perisic leidt tot gemengde reacties

De komst van Ivan Perisic naar PSV houdt de gemoederen bezig. "Hij heeft een zeer opmerkelijk jaar achter de rug."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Nick88
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als het niet over ajax gaat haakt van basten af

brainless
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het was een topvoetballer. Maar helaas geen ruiter. En nu, wanneer ik hem zo zie vind ik het vreselijk dat hij bij NOS zit. Ik betaal daar ook aan mee via mijn belastingcentjes en ik baal daar oprecht van. Te gek voor woorden. Hij lijkt wel een beetje seniel aan het worden met die wartaal. Geen voorbereiding, gewoon gaan zitten en raaskallen. Het is in mijn opinie te gek voor woorden dat hij daar mag blijven zitten, en zijn potje verder mag vullen van onze centjes die naar die beerput gaan. Laat hem een voorbeeld nemen aan Hansiehansie. Hij is daar nog geen promille van. Dus graag een ander op die stoel zeg! Zodat we hiervan verlost zijn........ Weer geen ruiter, maar ook nog geen paard. Hooguit het grasveld.

Dexi
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@brainless, Je doet je naam eer aan. Kijk naar de geplaatste foto; rechtsboven staat ZIGGO SPORT.

brainless
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Nog erger...... Ik zit bij die club. Ga gelijk opzeggen

brainless
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

en dexi....... beetje meer respect is ook op zijn plek. heb ik ook

Dexi
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@brainless Kort samengevat: Je noemt jezelf letterlijk hersenloos 'brainless'. Vervolgens beschuldig je Van Basten ervan seniel te zijn en wartaal uit te spreken. Je beschuldigt de belastingdienst van misbruik van je belastinggeld en betrekt de NOS erbij, terwijl die daar niets mee te maken heeft. Omdat je de feiten niet goed kent, bega je een blunder. Als ik je op een respectvolle manier hierop wijs, beschouw je me als respectloos.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen