'Dit is karma voor Martijn Krabbendam, hier heeft heel het elftal van Feyenoord onder geleden'

24 september 2024, 10:16
Foto: © Imago

Danielle Kliwon stelt in de Hard Gras podcast dat Feyenoord-spelers hebben geleden onder de uitspraak van VI-journalist Martijn Krabbendam, die voor de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen stelde dat de Duitsers geen toepploeg hebben en dat Feyenoord niet hoefde te vrezen voor de ploeg van succestrainer Xabi Alonso.

In de Hard Gras Podcast blikt Kliwon, die zelf schrijft voor onder meer De Volkskrant, terug op de uitspraken van Krabbendam bij RTV Rijnmond: "Ik vond Feyenoord bij vlagen niet mega slecht spelen tegen Bayer Leverkusen", begint de journaliste: "Ik denk dat dit ook een soort karma voor Krabbendam was, die van tevoren zei: dit is geen topwedstrijd, we spelen in De Kuip, dit winnen we gewoon. Daar heeft het hele elftal onder geleden", stelt Kliwon.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Interview van Feyenoorder zorgt voor ongeloof: ‘Dat is zo’n gelul!’

In het fragment waar Kliwon op doelt gaf Krabbendam vlak voor het Champions League-duel aan dat hij Leverkusen geen Europese topploeg vond: "Kom op, je speelt thuis in De Kuip. Je gaat dan toch niet vooraf bang zijn dat het 1-6 wordt, ofzo", zei Krabbendam destijds. Uiteindelijk eindigde het duel tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen in een pijnlijke 0-4 nederlaag voor de Rotterdamse ploeg.

© HardGras

LEES OOK: Valentijn Driessen komt met héél ander geluid over Arne Slot: 'Een geweldige trainer, maar...'

Kliwon vond dat het Feyenoord van Brian Priske zich wel goed revancheerde tegen NAC Breda. Een linie blonk uit tegen de promovendus: "Ik vond het middenveld écht goed staan bij Feyenoord. Je kan zeggen het is maar NAC Breda, dat is net gepromoveerd, maar dat wil je niet zeggen want die vond ik ook behoorlijk spelen", zegt de journaliste tot slot.

Bekijk hieronder het fragment van Krabbendam bij RTV Rijnmond terug:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik vind het nogal opmerkelijk dat ook deze mevrouw, net als Noa Vahle en Helene Hendriks, steeds jourmalist genoemd wordt terwijl ze dat helemaal niet is. Eigenlijk kan dat niet.

svl
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik kan mis zijn, maar volgens mij gaat dat alleen op met titels. Denk dat in dit geval je gewoon benoemd mag worden afhankelijk naar wat je doet, journalist in dit geval.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen