Derksen heeft aan één woord genoeg om aandeel Kroes in Sulemana-transfer te omschrijven

6 september 2024, 11:47   Bijgewerkt: 6 september 2024, 17:44

Volgens Johan Derksen is Alex Kroes niet goed aan zijn termijn bij Ajax begonnen. De technisch directeur haalde onvoldoende geld op de afgelopen transferperiode, terwijl de vervanger van Steven Bergwijn, Kamaldeen Sulemana, net niet op tijd werd binnengehaald.

Op de laatste dag van de transferwindow vertrok Bergwijn nog naar Al-Ittihad, waardoor Kroes op zoek moest naar een vervanger. Sulemana, momenteel speler bij Southampton werd het belangrijkste doelwit, maar de benodigde documenten voor het afronden van deze transfer werden niet op tijd bij de FIFA aangeleverd. Derksen omschrijft bij Vandaag Inside het mislopen van de linksbuiten in één woord: "Amateuristisch."

"Hij is niet lekker begonnen hè, die Alex Kroes?" vraagt Genee vervolgens. "Zeker", reageert René van der Gijp. "Maar ik vind wel dat hij met Bergwijn een hele goede zaak gedaan heeft. Als hij Bergwijn drie weken eerder had kunnen verhuren met een optie tot koop, had hij het ook gedaan, denk ik. Gewoon om van het salaris af te zijn."

LEES OOK: Opnieuw wedstrijd op de tocht? Politie staakt weer bij risicowedstrijd Ajax

Hij wilde honderd miljoen ophalen, maar heeft maar 55 miljoen gekregen." Daar wil Derksen wel op inhaken. "Je ziet hoe belangrijk het is als je bij een club een goede technisch directeur hebt. Dat is bepalend voor de continuiteit van je club. Die gozer (Marc Overmars, de voorganger van Kroes) hebben ze voor een paar dickpics weggestuurd. Nou, van mij had hij er nog wel een paar dickpics tegenaan mogen gooien, als hij Ajax groot had gehouden."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen hoort schokkend verhaal: 'Die baas van Ajax komt er niet goed uit'

Johan Derksen licht de rol van Ajax-directeur Marijn Beuker uit, nadat hij een schokkend verhaal hoort van een ex-AZ'er.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Toen Alex Kroes op non actief werd gesteld zat hij glunderend als Napoleon Bonaparte naar de spandoeken te kijken die de f Side voor hem open rolde. Ze waren vol vertrouwen in hun nieuwe man. Maar hun nieuwe man is niet de juiste man. Ik zelf dacht al vanaf het begin dat Alex Kroes ongeschikt is. Het blijkt maar weer. R21.

robinson
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Niet zoveel denken: 21 Rudolf 21. Daar ben je niet intelligent genoeg voor. De onzin die jij verkondigd is niet alleen waanzin maar, ook weerzinwekkend.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Dat mag jij vinden.. Dan doe jij er toch alles aan om Alex Kroes langer bij Ajax te laten blijven. Als jij vind dat hij wel goed zijn zaken op orde heeft en met jou nog een paar andere wil ik jou straks nog wel over 1 jaar horen. Dan kom je terug bij mij en moet je helaas je meerdere erkennen. Ik merk in je reactie dat het je veel doet. Sterkte er mee. R21.

robinson
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@ 21 rudolf Deze reaktie kan ik wel waarderen. Ik zal me voortaan wat genuanceerder uitdrukken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen