Derksen haalt uit naar Oranje-international: 'Hij heeft waanideeën van zichzelf’

7 september 2024, 10:28   Bijgewerkt: 7 september 2024, 10:34
Foto: © Vandaag Inside

De mogelijke transfer van Memphis Depay naar het Braziliaanse Corinthians kan op weinig goedkeuring rekening aan tafel bij Vandaag Inside. René van der Gijp en Johan Derksen begrijpen niets van die transfer, waarbij laatstgenoemde helemaal losgaat over de 30-jarige aanvaller.

"Die Memphis nu, die gaat dan naar Brazilië", begint René van der Gijp bij het programma. "Dat vind ik ook wel droevig, als je dertig jaar bent. Voor Romelu Lukaku wordt op 31-jarige leeftijd nog gewoon dertig miljoen betaald bijvoorbeeld. Dan denk ik: laat Memphis eerst eens fit worden. Daarna zien we wel weer verder. Maar je gaat ook niet voor niks naar de nummer zeventien van Brazilië."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Derksen heeft aan één woord genoeg om aandeel Kroes in Sulemana-transfer te omschrijven

Hélène Hendriks, die ook aan tafel zat bij het programma, is het echter niet eens met Van Der Gijp. “Triest? Het is niet triest”, begint ze haar reactie. “Die jongen gaat daar hartstikke veel geld verdienen. Wat kan hem het schelen? Zakkenvullen en je hebt een hartstikke mooi leven."

LEES OOK: Van der Gijp stelt na zestien jaar samenwerken plotseling een bizarre vraag over Johan Derksen

"Ik denk overigens dat dit een debacle wordt", sluit Derksen zich aan Van der Gijp, waarna hij flink uithaalt naar Memphis. “Hij kan daar geen filmster-act opvoeren. Die jongen heeft een aardige periode gehad. Hij heeft er lustig op los gescoord enige tijd, maar er is iets mis met hem. Het is toch een vreemde jongen? Hij heeft waanideeën van zichzelf, die vindt zich groter dan Onze-Lieve-Heer. In potentie is het een goede speler, maar in die chaotische landen daar… Dat is niks voor hem", besluit hij kritisch.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ja, ik vind ook dat ik te weinig interlands op mijn naam heb bij Oranje'

Een twaalfvoudig international van het Nederlands elftal hoopt dat er nog heel veel interlands bij komen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Memphis is al weg Johan, een onderwerp minder voor jou om over te snorren man. Memphis verdient daar veel. Als het een debacle wordt dan gaat hij waarschijnlijk naar de MLS of Arabië. Komt goed met Memphis. Jij blijft wel gezellig de hond uitlaten en CD's draaien daar in Grollo en omgeving, fijn toch ? En Wout Weghorst is er nog.

Bodidex
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Memphis blijft een subtopper , nu weer naar Brazilië bij alweer een club in de marge. Past bij een SUB TOPPER !!!

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Bodidex, subtopper of niet laat hem daar lekker gaan ballen en niemand ook Derksen heeft daar iets mee te maken. Allemaal nijd en jaloezie. Derksen kent Memphis niet eens persoonlijk. Laat gaan die Memphis, hij is al weg en daar kan hij wel 20 haarbandjes om en om dragen zonder die bekrompen kritieken en lekker van die Stetson hoeden dragen tegen de zon. Ondanks dat hij een sub-topper is volgens jou, hij werd toch wel door die Braziliaanse club aangezocht en dat telt meer.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ben het wel met derksen eens,al is het niet helemaal. En die hendriks begint steeds meer een lolbroek versie van labrador tan te worden . Dat hij voor deze club en land kiest zegt iets over hem en zijn situatie op dit moment . Laat ik voor op zeggen dat het natuurlijk zijn recht is om deze keuze(geld) te maken . Maar het zegt alles over zijn mentaliteit . Memphis is definitief klaar met topvoetbal nu. Heeft het opgegeven na het uitblijven van leuke club na atletico en het ek . Ipv terug vechten kiest hij voor geld . Beetje hetzelfde als bergwijn alleen die is nog veel jonger en al tijden niet fit (hoe is dat mogelijk !?). In brazilie moet memphis uitkijken . In de zandbak strijk je geld op en leef je een vrij veilig onbezorgd leventje . In dit land is dat totaal anders . Veel succes . Het zal niet lang duren voordat ook hij gelukkig niet meer in oranje speelt

Sticks
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Memphis is wellicht een rare zichzelf overschattende voetballer, maar volgens mij heeft ie donders goed in de gaten dat zijn hoogtijdagen voorbij zijn en dat zijn leeftijd ook begint te tellen. Dus wat doe je dan? Dan ga je nog fijn een paar jaartjes cachen. Niveau maakt niet zo bijster veel meer uit, de bankrekening moet zo vol mogelijk. Het is een keuze. Dat doet onze gezellige Memphis uitstekend vind ik.

Bodidex
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Blijft voor altijd een SUB TOPPER !!!

Rajen1
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

fijn dat je tweemaal hetzelfde zegt. Derde keer hoeven wij het niet te weten gozert. Geniet van de geraniums en je middagdutje.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Zo is het toevallig ook nog eens een keer Sticks.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaaaaaaaaaaaaa Bodidex, Memphis is een SUB TOPPER en nu je Relaxthee drinken.

vleermuis
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

hoe lang zijn die 2 presentatoren al wel niet dronken..30 jaar lang ofzo..dat wordt detoxen grapjassen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen