David Neres na thuiswedstrijd Napoli slachtoffer van gewapende overval

1 september 2024, 09:57   Bijgewerkt: 1 september 2024, 10:03
Foto: © Imago

David Neres is na afloop van zijn tweede wedstrijd voor Napoli het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Dat schrijft zijn vriendin Kira Winona op haar Instagram. Neres had zaterdagavond met een assist op de winnende nog een groot aandeel in de overwinning van Napoli op Parma (2-1).

De Braziliaan, die tussen 2017 en 2022 onder contract stond bij Ajax, maakte onlangs de overstap van Benfica naar Napoli. Neres was tijdens zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Bologna met een assist meteen van waarde voor zijn nieuwe werkgever. De vleugelspeler kwam zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Parma als invaller binnen de lijnen. De Napolitanen keken op dat moment nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar na een rode kaart voor de doelman van Parma, dat al was uitgewisseld en daardoor een veldspeler het keepersshirt moest laten aantrekken, en dankzij doelpunten van Romelu Lukaku en André-Frank Zambo Anguissa werd er toch nog gewonnen.

Artikel gaat verder onder video

Neres had met een assist op de winnende van Zambo Anguissa een groot aandeel in de tweede zege van dit seizoen, maar beleefde na afloop dus een angstaanjagend moment. Zijn vriendin Winona verontschuldigt zich op Instagram dat hij geen tijd nam voor de supporters. Ze legt uit dat ze waren overvallen en hun auto flink beschadigd was. Volgens Italiaanse media vond de overal plaats rond het Stadio Diego Armando Maradona, het onderkomen van Napoli. Twee criminelen op een motor zouden met de kolf van een pistool de ramen van de auto van Neres hebben ingetikt. Neres en zijn vriendin werden vervolgens onder schot gehouden en de voetballer werd gedwongen een kostbaar horloge af te staan.

LEES OOK: Ziggo Sport-commentator baart opzien met opmerking over uiterlijk David Neres

Het lokale radiostation Kiss Kiss Napoli meldt op X dat Neres het ‘goed’ maakt, maar wel erg is geschrokken. Op hetzelfde medium circuleren beelden van de auto van de oud-speler van onder meer Ajax, Shakthar Donetsk en Benfica en zijn aankomst bij een hotel. Te zien is dat de ruit aan de linkerkant van de auto inderdaad behoorlijke schade heeft opgelopen.

© Instagram: Kira Winona
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

LCA
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

tja, Welkom hé in het altijd enerverende Napels... Je verdient er misschien wel meer, maar je bent ook meer kwijt aan persoonsbeveiliging.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Als je dat mooie horloge een aantal keer laat zien op instagram, al dan niet perongeluk. Dan ben je vanzelf een keertje aan de beurt.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Welkom in napels hoofdstad van de maffia .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen