Chris Woerts ziet Ajax 'liegen' in persbericht

14 september 2024, 10:50
Foto: © Imago

Chris Woerts gelooft niet dat Ajax heeft geprobeerd om vertrekkend financieel directeur Susan Lenderink op andere gedachten te brengen. De club maakte het aanstaande vertrek van Lenderink vrijdag bekend. Michael van Praag zei dat Lenderink ‘fantastisch werk’ heeft verricht in Amsterdam en had haar naar eigen zeggen graag voor de club behouden.

“Wij hebben nog geprobeerd haar op andere gedachten te brengen”, zei Van Praag, voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax, in het persbericht. Daarin werd geschreven dat het besluit van Lenderink zelf afkomstig is. “Natuurlijk respecteren we haar beslissing en kunnen we concluderen dat ze in de afgelopen vijfenhalfjaar veel voor Ajax heeft betekend.”

Artikel gaat verder onder video

Sportmarketeer Woerts denkt dat Lenderink ten onder is gegaan aan de druk en de sportieve malaise bij Ajax. “De druk op haar werd zo groot dat ze eieren voor haar geld heeft gekozen. Een financieel directeur is verantwoordelijk voor het budget en de uitgaven van Ajax. Als je er in twee jaar tijd dan zo’n puinhoop van maakt dat ze schulden oplopen en geld moeten lenen (naar verluidt veertig miljoen euro, red.), dan is het logisch dat er op een gegeven moment naar haar gekeken wordt vanuit de commissarissen, en dat er wordt gezegd ‘het is mooi geweest.’”

LEES OOK: Van Praag lijnrecht tegenover bestuursraad Ajax over toekomst in Amsterdam

Bij Vandaag Inside zegt Woerts te kunnen lachen om de uitspraak van Van Praag in het bericht. “Het is wel lachen, want Michael van Praag zegt in het persbericht: ‘We hebben nog geprobeerd haar te behouden voor de club.’ Wat een flauwekul joh! Ze zijn dolblij dat ze weggaat.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-banneling keert terug op trainingsveld bij eerste elftal

Een van de spelers die niet meer welkom was bij de trainingen van Ajax 1, traint nu weer mee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Eaglemind
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Als er al een onbetrouwbaar is in zijn uitspraken, dan is het wel "marketeer" Woerts. Heb hem al vaak dingen horen voorspellen die niet klopten. Ook nu is het weer een 'ik denk dat'-vorm zonder echt weten.

Sticks
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Woerts was er niet bij dus die weet niks. Woerts probeert de boel wat op te jutten met zogenaamd gewaagde of stevige uitspraken maar hij is totaal niet relevant. Zoals Rudi hier, ook zo'n luchtbakkertje.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ajax is een instituut vol leugens. Niks aan gelogen.

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ze hebben proberen om Susan Lenderink om te praten het was alleen Michael van Praag zeker ze lag niet zo goed binnen ajax en helemaal niet bij de supporters blij dat ze ophoepelen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En als iemand er niet bij is, dan weet hij zelf niets. Klinkt heel erg logisch lijkt mij !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen