Brian Priske ontvangt al na vier speelrondes een pijnlijk verwijt van Valentijn Driessen

15 september 2024, 21:55
Foto: © Imago

Valentijn Driessen is nog niet onder de indruk van de nieuwe Feyenoord-trainer Brian Priske, zo schrijft de verslaggever van De Telegraaf zondagavond in zijn analyse voor de krant. De journalist vindt de tactische en personele keuzes van de Deen vooralsnog niet goed uitpakken. Daarmee drukt hij zich naar eigen zeggen nog op een milde manier uit.

In De Telegraaf bekijkt Driessen de ondermaatse prestaties van Feyenoord zondagavond vanaf een kritische kant. In zijn analyse komt ook de rol van Priske ter sprake, die al in drie van de vier Eredivisie-wedstrijden met Feyenoord gelijkspeelde: "Tot dusver maakt hij (Priske) geen onuitwisbare indruk en is zwalken een milde kwalificatie voor zijn tactische en personele keuzes", schrijft Driessen. "De Deen benadrukt keer op keer dat hij om 06.00 uur op staat, in het belang van Feyenoord alles opzij zet, maar de erfenis van Slot is er eentje waaraan hij zich gemakkelijk kan vertillen", denkt de journalist.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ESPN trekt 24 uur na gelijkspel in Groningen pijnlijke conclusie over Feyenoord

Driessen verwacht dat Priske met Feyenoord voor een 'hels karwei' staat, wegens het zware programma dat op komst is in de Eredivisie en in de Champions League. De verslaggever kijkt echter niet alleen naar het functioneren van de trainer van Feyenoord, want ook het functioneren van Dennis te Kloese (technisch- en algemeen directeur) komt op kritische wijze ter sprake.

Van Hanegem haalt hard uit naar Priske en ‘kleuterklas’ Feyenoord

"Het helpt niet dat Feyenoord op het eerste oog niet sterker uit de zomerse transferperiode is gekomen. Het vertrek van Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Yankuba Minteh en de langgeblesseerde Quilindschy Hartman is onvoldoende opgevangen", vindt Driessen. De sportjournalist schrijft de nieuwkomers niet direct af, maar ziet dat de spelers nog moeite hebben om zich direct op een goede manier te manifesteren: "Het kost de nieuwelingen te veel tijd om aan te haken."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ESPN-camera's schakelen snel naar Feyenoord-reserve in minuut 66

Een opvallend moment, halverwege de tweede helft van de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Priske verdient een kans. Net begonnen. Wat Kloese betreft ben ik het wel met Driessen eens. Waarom Smal gehaald, ongeschikt voor Feyenoord Geen power, slappe hap KLoese heeft gewoon geen flikker uitgevoerd in de zomer; alleen maar in zijn handen lopen wrijven over de inkomsten

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wel grappig 2 linksbacks Hartman en Bueno zijn geblesseerd beide maken een hele sterke indruk. Smal is nu in de rangorde 3e linksback en dan nu over te Kloese zeggen dat hij een foute beslissing gemaakt heeft. Gewoon goede speler voor de breedte. Maarja frustraties zitten nog hoog dat er afgelopen jaren weinig te zeuren is geweest.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Smal moest komen van Slot evenals Zerrouki waar je ook geen hol aan heb. Bedankt Slot.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Driessen zat altijd te mekkeren over Slot en hem uit de tent te lokken en nu ineens hij de grote motor achter Feyenoord volgens Driessen. Te Kloese heeft het altijd nog beter gedaan dan zijn voorgangers + heeft veel connecties en ervaring en is uiterst betrouwbaar. Het kan altijd beter dat weet Dennis ook, als ik Dennis mag zeggen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ach Falentijn, iemand bij zijn volle verstand neem je deze uitspraak kwalijk, maar de meest waardeloze sportjournalist, welke Nederland kent, blijft toch gewoon puur lachwekkend. Trainer en spelers moeten even aan elkaar wennen. Arnie Slot is na dit weekend ook teruggekeerd op aarde, na puntverlies tegen een promovendus en niet de titel Coach van de maand! Dus relativeren is het sleutelwoord overal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen