Bram van Polen onthult dat PEC Zwolle hem een bizarre maatregel heeft opgelegd

2 september 2024, 20:54   Bijgewerkt: 2 september 2024, 21:42
Foto: © ESPN

Bram van Polen moet een boete van duizend euro betalen als hij iets negatiefs zegt over PEC Zwolle, zo geeft de oud-voetballer maandagavond aan bij FC Afkicken. Van Polen, die overhoop ligt met het bestuur van de Zwolse club, kiest er daarom voor niet al te uitgebreid in te gaan op de situatie tussen hem en de club.

Van Polen, die een traineeship zou beginnen bij 'zijn' PEC Zwolle, vertrok onlangs na amper twee maanden bij de club wegens een hoogoplopend conflict met het bestuur. Er was een probleem met de transitievergoeding bij een eventueel ontslag. Het lukte Van Polen niet om er met PEC Zwolle uit te komen: "We kwamen er gewoon niet uit. Ik vond dat ik bepaalde rechten had opgebouwd", legt Van Polen uit bij FC Afkicken.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Hans Kraay junior kan niet geloven wat Bram van Polen zegt in laatste seconde Goedemorgen Eredivisie

De 38-jarige oud-voetballer vervolgt: "Ik kan er niet te veel over zeggen, want elke keer wanneer ik iets zeg dan krijg ik een boete van duizend euro", onthult Van Polen vervolgens. "Echt?", vraagt presentator Neal Petersen voor de zekerheid nog even aan het clubicoon van de Zwollenaren: "Ja, zeker, dus ik ga het er ook niet meer over hebben."

LEES OOK: ‘Groot probleem van Oranje had opgelost kunnen worden met meer Ajax-spelers’

PEC Zwolle baalde van het feit dat Van Polen de media opzocht gedurende het conflict tussen het clubicoon en de club zelf, waardoor vermoedelijk deze maatregel is opgelegd. Onlangs spraken supporters middels spandoeken hun steun uit aan Van Polen, wat hij zelf ook langs zag komen: "Het is gewoon nog steeds onrustig bij de club. Dat deed mij bij het begin wel veel, maar dat heb ik nu wel een beetje losgelaten. Ze zoeken het nu maar even uit", besluit hij met een lach.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noodklok geluid: 'Niveau Eredivisie gaat alleen maar achteruit'

Jeroen Grueter ziet het niveau van de Eredivisie alleen maar achteruitgaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Erik45
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

YES!!!!! Nieuws van/over Brammetje! Voormalig rechtervleugelverdediger van PEC Zolle die niet alleen in de hoofstad van Overijssel gemist zal worden. Dat overzicht, die gouden rechtervoet, z'n aandoenlijke persmomenten en dat afscheid in een kolkend MAC³PARK Stadion. Momenten die in ons aller geheugen gegrift staan. Weet niet hoe het jullie vergaat maar ik verfoei de media die middels pure uitlokking Bram telkens maar weer weten te verleiden tot uitspraken die zowel zijn eigen positie als de positie van PEC Zwolle weten te ondermijnen.

FROIO
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Populariteit bij een provincie club maakt je hooguit tot een lokaal icoon. Voetbal kwaliteiten op het veld zeggen niets over je andere kwaliteiten. Die moet je eerst nog maar eens bewijzen. Dat je zelf al wel overtuigd bent van kwaliteiten, waarvan je nog niets bewezen hebt lijkt me een gevaarlijke insteek. Het zou enorme zelfoverschatting kunnen zijn en dat maakt je dan wel heel kwetsbaar in het vervolg. Ik denk dat het bestuur hem daartegen beschermd heeft. Maar dhr van Polen heeft dat zelf nog niet door. Een teken aan de wand.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen