Azzedine Ounahi vindt nieuwe club, nadat Ajax maandag 'nee' tegen hem zei

4 september 2024, 08:24
Foto: © Imago

Azzedine Ounahi wordt de nieuwste aanwinst van het Griekse Panathinaikos, zo meldt Fabrizio Romano woensdag. De journalist publiceert een filmpje waarop de te zien is dat de Marokkaans international - die deze transferwindow is aangeboden aan Ajax - aankomt in Athene.

Op de slotdag van de transfermarkt werd via FC Afkicken-presentator Neal Petersen bekend dat Ounahi is aangeboden aan Ajax. Petersen had berichten ingezien die verstuurd waren aan technisch directeur Alex Kroes, die echter niet op zoek was naar een middenvelder maar naar een buitenspeler. Dat was dan ook de reden dat Ajax de middenvelder van Olympique Marseille op de laatste dag van de transfermarkt links liet liggen.

LEES OOK: Alex Kroes gecomplimenteerd: 'Fantastisch, dit een hele goede window geweest'

Artikel gaat verder onder video

Ounahi blonk in 2022 uit op het WK namens Marokko en heeft de nodige wedstrijden in de Ligue 1 achter zijn naam staan. Bij Olympique Marseille komt hij nu niet aan de bak, waardoor hij mocht vertrekken. Panathianikos, eerder nog tegenstander van Ajax in de kwalificatie voor de Europa League, gaat met de middenvelder aan de haal.

Bekijk hier het fragment bij FC Afkicken, waarin er wordt gesproken over de aangeboden Ounahi:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Goed zakendoen die Alex, middenvelders meer dan genoeg bij Ajax, vleugelspelers + een rechtsback zijn snel nodig. Ajax heeft er al één voor rechtsback, jammer klein van stuk, maar wel toppie als rechtsback of linksback, op 6 kan hij ook spelen, snel en dribbelsterk, kan goed overlappen, is nog jong wordt fysiek wel sterker (krachthonk) en zijn naam is Alders.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen