Arsenal-fans genieten van fikse afstraffing voor ‘slang’ Robin van Persie

15 september 2024, 10:19   Bijgewerkt: 15 september 2024, 10:53
Foto: © Imago

Arsenal-supporters genieten op X met volle teugen van de 9-1 nederlaag die het sc Heerenveen van trainer Robin van Persie heeft geleden tegen AZ. De Nederlandse oefenmeester krijgt er op het sociale medium flink van langs en wordt meermaals omschreven als slang.

De fans van The Gunners zijn nog niet vergeten dat hij Arsenal in de zomer van 2012 verliet voor rivaal Manchester United. Daarnaast heeft Van Persie afgelopen jaar als analist gezegd dat Arsenal de titel niet kan winnen onder leiding van Mikel Arteta. “Ik heb geen hekel aan hem, maar als pundits moeten we de waarheid zeggen. Arsenal heeft een manager nodig die veel trofeeën heeft gewonnen en die een winnaarsmentaliteit kan overbrengen op de spelers”, sprak Van Persie destijds.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ESPN-analisten halen hard uit naar Van Persie: ‘We hebben het over betaald voetbal’

“Dit is de clownscoach die zei dat Mikel Arteta Arsenal nergens naartoe kan brengen. Robin van Persie de slang”, luidt een van de posts op X. “Zoals je kunt zien is Robin ‘Judas’ van Persie hard aangepakt. Hij dacht dat als hij Arsene Wenger zou verlaten voor Alex Ferguson, dat hij een geweldige coach zou worden in de toekomst.”

LEES OOK: ESPN-publiek zorgt voor unieke gebeurtenis in studio na AZ - sc Heerenveen

Van Persie likt wonden na afstraffing

Na afloop van de wedstrijd tussen AZ en sc Heerenveen gaf Van Persie te kennen dat de nederlaag pittig is, maar dat het niet het einde van de wereld is. “We hebben een wedstrijd verloren. We hadden vandaag drie punten kunnen winnen en dat is niet gelukt. Natuurlijk is de uitslag groot en dat is vervelend. Maar uiteindelijk, en dat heb ik ook tegen die jongens gezegd, ben ik trots op die gasten. Ze proberen zo goed mogelijk uit te voeren wat ik van ze vraag. Er komen vandaag een aantal leermomenten uit. Die gaan we bekijken. Dinsdag gaan we er weer vol gas tegenaan”, blikte hij vervolgens vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Twente.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Persie komt met opvallende reactie en krijgt applaus van ESPN

SC Heerenveen-trainer Robin van Persie slaat een opvallende toon aan na de 9-1 nederlaag tegen AZ.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Grote voetballer, kleine trainer. Zijn pad zal niet enkel hoogtepunten kennen, dit hoort erbij, word je een grote jongen van, nietwaar! RvP is lekker bezig bij Heerenveen, dit is een wake-up call! Ken meer grote trainers die alleen maar willen aanvallen en achter open huis houden! Oude ploegmaat van hem bijvoorbeeld, met dien verstande dat hij nu wel beter materiaal heeft!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen