Anco Jansen maakt live op tv bekend wat Arne Slot van Virgil van Dijk vindt

11 september 2024, 20:02
Foto: © Sky Sports

Arne Slot is tijdens zijn eerste weken als trainer van Liverpool diep onder de indruk geraakt van Virgil van Dijk, zo onthult ESPN-analist Anco Jansen woensdagavond in het programma Voetbalpraat. Jansen sprak Slot onlangs op de padelbaan over Van Dijk, die zijn trainer laat smullen in Liverpool.

"Vorige week had ik Slot uitgebreid gesproken, want wij hadden gepadeld en hij was een paar dagen vrij", begint Jansen in het ESPN-programma Voetbalpraat: "Toen zei hij over Van Dijk dat het echt een ongelooflijk goede voetballer is. Hij vond het op positiespelletjes op trainingen echt enorm goed", vertelt Jansen: "Hij maakt hem nu van dichtbij mee en zei: deze jongen is voetballend niet normaal.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Blessurezorgen voor Slot: twee Liverpool-spelers komen niet ongeschonden uit interlandbreak

De voetballende kwaliteiten van Van Dijk komen in het spel van Slot ook steeds meer naar boven, aangezien de aanvoerder van het Nederlands elftal steeds vaker ballen tussen de linies speelt. Dat komt zijn spel ten goede, vindt Jansen: "Op het EK nam hij weinig initiatief. Hij liep vaker achteruit dan vooruit. Hij maakte niet echt een goede indruk. Als je hem nu in het nieuwe seizoen van Liverpool ziet...", zegt Jansen, die onder de indruk is van het niveau dat Van Dijk op de mat legt bij The Reds.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Als Arne Slot wegloopt, vertellen de Sky Sports-analisten wat ze van hem vinden

Liverpool-trainer Arne Slot maakt veel indruk op de voetbalanalisten in Engeland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Op het Ek speelde van Dijk en alle anderen slecht, omdat er een meneertje rondliep die de lakens uitdeelde. Zelf speelde hij WAARDELOOS en vele maanden/ jaren? daarvoor ook. Maar Koeman scheet ook in zijn broek Als je Vaart en Hooidong over hem hoorde zou je denken dat hij beter was dan Ronaldo Veel goals gemaakt dat wel, maar hoeveel waren beslissend en hoeveel waren goals 3 tot en met 5 Ik schreef enkele dagen geleden ook al dat ik Virgil van Dijk veel en veel beter vond dan voorheen, ik ben het hier dus wel mee eens

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen