Als Arne Slot wegloopt, vertellen de Sky Sports-analisten wat ze van hem vinden

1 september 2024, 19:58   Bijgewerkt: 2 september 2024, 13:26
Foto: © Sky Sports

Arne Slot maakt veel indruk op de voetbalanalisten in Engeland. De nieuwe trainer van Liverpool kent met negen punten uit drie wedstrijden een perfecte start; zondag waren the Reds veel te sterk voor Manchester United (0-3).

Nadat Slot aan de desk van Sky Sports was verschenen voor het interview, zeiden de analisten wat ze van hem vonden. “Hij is zó cool, zó kalm”, stelde presentator David Jones. Analist Roy Keane antwoordde lachend: “Hij denkt waarschijnlijk dat de Premier League een eitje is.” Voormalig Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge noemde Slot ‘een chille gast’. “Ik ben echt te spreken over zijn houding tot dusver.”

Artikel gaat verder onder video

“Dan doel ik zowel op zijn interviews met bijvoorbeeld ons, maar ook over het voetbal dat hij zijn spelers laat spelen”, aldus Sturridge. “Ze hebben zijn tactiek razendsnel opgepakt. Je ziet de wisselingen op het veld, de passes naar Salah die voorheen niet verstuurd werden… Ik denk dat er meer rotaties in het elftal zijn. Spelers staan hoger op het veld.”

'Voetbal onder Slot meer gecontroleerd'

“Er gaan passes van de rechtsback naar het middenveld naar Salah. Ook gaan er ballen vanuit de verdediging rechtstreeks naar Salah. Dat was hiervoor niet zo. Toen was het voetbal meer gebaseerd op omschakelingen, nu meer op controle”, analyseerde Sturridge.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot hoort acht tegenstanders van Liverpool in de Champions League

Dit zijn de acht opponenten van Arne Slot en Liverpool in de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

En dan waren hier serieus nog mensen die zich gingen afvragen of van Feyenoord naar Liverpool niet een te grote stap is. En het allemaal wel mee viel. Doet pijn he jongens 6-0 verliezen in de Kuip.

Sparta010
Link gekopieerd!
    53
    + 1
avatar

Mwha, ik denk dat er veel fans van ajax Slot gewoon een goede trainer vinden en hem het aller beste wensen bij Liverpool. Ik vraag mij wel eens af... wat zou pijnlijker zijn? Een x 6-0 verliezen of 18 jaar (bijna jou hele leven) niet hebben kunnen winnen in de arena.?

Sander17
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Denk dat 10-0 een stuk meer pijn doet. 6-0 is voor amateurs

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Jongens, reageer nou niet op Rudolf21. Dat is een trol. Hij probeert mensen uit de tent te lokken, dan kan hij zijn hand weer laten werken in zijn bioscoopbroek.

kib*
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

@Dhr. Reuring, ik ben al aan het stoppen met zijn reacties te gaan lezen, steeds van dezelfde retoriek. In mijn ogen is hij een rotte appel, maar het ergste is dat hij enkele gevoelige gelijkgezinden meesleept, terwijl er genoeg Feyenoorders zijn hier die kunnen relativeren. Wat ook flauw is is dat hij door de goedbedoelende Feyenoorders hier niet wordt gecorrigeerd, manco.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

En die 10-0 kan je niet zo maar uit de archieven doen verdwijnen, die 10 goals komen steeds terug Sander, ik zie ze nog voor me.

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Een hele moeilijke vraag om te beantwoorden Sparta010, zelfs voor de Slimste Mens.

FROIO
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ik was ook best wel sceptisch over de overstap naar Liverpool. Het is nogal een verschil. Maar ik moet volmondig toegeven dat hij het prima op de rails heeft. Waarvoor mijn respect. Het had leuk geweest als het Ten Hag zou zijn gelukt. Omdat ik het hem ook gun. Maar ik ben een beetje bang dat hij het niet gaat redden. Hopelijk heb ik het ook hier bij het verkeerde eind.

kib*
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Simpel, het is een gunstig moment voor Slot, zijn momentum. Men moet de winst op ManU niet groter maken, het vervolg is belangrijk. Slot moet het nog meer bewijzen in die zware PL. Slot heeft wel de gunfactor, sympathieke man, echte provinciaal weinig kapsones, geen westerling.

Dexi
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Erfenis van Jürgen Klopp daar plukt Slot nu de vruchten van

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Duidelijk. Klopp kan door Slot niet worden overtroffen. CL-winnaar ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen