Ajax zegt op laatste moment nee tegen middenvelder: 'We hebben het appje gezien bij Alex Kroes'

2 september 2024, 22:52
Foto: © Imago/realtimes

Azzedine Ounahi is op de slotdag van de transfermarkt nog aangeboden aan Ajax, zo onthult journalist Neal Petersen maandagavond in een speciale livestream van FC Afkicken rondom de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Petersen claimt een appje aan technisch directeur Alex Kroes te hebben ingezien. De beleidsbepaler van Ajax heeft besloten niet met Ounahi in zee te gaan.

De Marokkaans international, die in het verleden al eens in verband is gebracht met een overstap naar de Johan Cruijff ArenA, is volgens FC Afkicken op de slotdag van de transfermarkt aangeboden in Amsterdam. Ounahi heeft naam gemaakt in de Ligue 1 bij Angers en zijn huidige werkgever Olympique Marseille, maar ook als international van Marokko tijdens het WK in 2022: "Ounahi is vandaag aangeboden", stelt Petersen. "We hebben het appje gezien bij Alex Kroes. Kroes heeft gewoon gezegd: nee, we hebben alleen een rechtsbuiten nodig."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Ralf Seuntjens laakt beleid van Alex Kroes: 'Dit slaat helemaal nergens op, dit kan echt niet'

Presentator Petersen is verbaasd over het feit dat Kroes geen poging heeft ondernomen om Ounahi binnen te halen, al lijkt het wel lastig gezien zijn transferwaarde. Volgens FootballTransfers heeft Ounahi een marktwaarde van zo'n zes miljoen euro. Een huurdeal was dan ook het meest realistische scenario geweest, maar dat is er niet van gekomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Francesco Farioli meldt zich op Instagram en verrast

De trainer van Ajax schrijft: "Iedereen dacht dat dit onze eerste missie was, maar..."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Met de wetenschap van nu blijkt die Kroes die belast met een groot Mislintatprobleem spelers kwijt moet geraken en nieuwe spelers moet binnenhalen doet Kroes het niet slecht, goed eigenlijk. Het succes zien wij aan het eind van dit seizoen. Ajax mag blij zijn met Kroes.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Een kinderhand is snel gevuld

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

rudolfgtsbhurricaneschizo, het moge duidelijk zijn dat jouw kinderhand snel gevuld is, ervaringsdeskundige. In Soccer News staat een enquête of jouw club goed zomertranfers heeft gemaakt. 59 procent zegt NEE ! Kroes doet helemaal niet onder voor jouw god Te Kloese, gezien de omstandigheden bij Ajax doet Kroes het zelfs beter dan Te Kloese. Dank je wel Alex !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen