Ziggo zorgt tijdens Panathinaikos - Ajax voor grote frustratie bij kijkers: 'Het is weer gedaan met het genieten'

8 augustus 2024, 20:25   Bijgewerkt: 8 augustus 2024, 21:02
Foto: © Ziggo Sport

Ajax is donderdagavond begonnen aan het tweeluik met Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. De wedstrijd is exclusief te zien op Ziggo Sport, maar velen ervaren al in de eerste minuten van de wedstrijd problemen met de Ziggo GO app. Op social media maken meerdere mensen melding van een storing, waardoor zij niet naar het duel in Athene kunnen kijken.

Voor Europees voetbal moet je vanaf dit seizoen bij Ziggo Sport zijn. Waar de voorbije seizoenen de wedstrijden van onder meer Feyenoord, PSV en Ajax in de Champions League, Europa League en Conference League nog op ESPN, RTL7 en Veronica te zien waren, zijn de rechten voor álle Europese wedstrijden inmiddels volledig in handen van Ziggo. Voor de mensen die al een abonnement bij Ziggo hadden vormde die verandering weinig problemen. De abonnees van bijvoorbeeld KPN werden daarentegen aan het werk gezet.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Alex Kroes spreekt van 'recordtransfer' voor Ajax: 'Natuurlijk is het een gemis voor het team'

De Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn voor alle Nederlanders gratis te bekijken, maar daarvoor moet je je wel aanmelden bij Ziggo Sport Free. Heb je dat gedaan, kun je in de Ziggo GO app of op de website terecht voor de verrichtingen van Feyenoord, PSV, Ajax, AZ en FC Twente in de Europese toernooien. Maar het helpt natuurlijk niet mee als de app of website er al binnen een paar minuten uitligt. Donderdagavond was het dus zover. “Ben ik de enige met problemen met Ziggo Go?”, vroeg iemand zich na een paar minuten spelen bij Panathinaikos - Ajax af. Maar dat is zeker niet het geval. “Het is weer gedaan met het genieten, Ziggo Go ligt er weer uit”, zo klinkt de teleurstelling.

Volg de ontmoeting tussen Panathinaikos en Ajax hier LIVE!

De teleurstelling, maar zeker ook frustratie zit diep bij sommigen. “Speciaal voor jullie heb ik als KPN-klant een chromecast gekocht, Ziggo Go App genomen in de hoop op een normale manier voetbal te kunnen kijken. Jullie raden het al, net als heel Nederland geen voetbal vanavond door een storing op jullie app. Lang leve de commercie!”, steekt een X-gebruiker zijn frustraties niet onder stoelen of banken. De mensen die problemen ondervinden met hun Ziggo GO App kunnen terecht op YouTube. Ziggo verzorgt daar een livestream van de ontmoeting tussen Panathinaikos en Ajax. Rond de Europese wedstrijden van Ajax en Go Ahead Eagles twee weken geleden waren er ook al problemen voor mensen die zich wilden aanmelden. Ziggo besloot toen ook al live te streamen op YouTube.

Ziggo maakte na bijna een halfuur voetballen in Athene zelf ook melding van een storing, waardoor het (wellicht) niet mogelijk is via de Ziggo GO app naar Ajax te kijken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Berghuis tegen Vahle: 'Ik snap je vraag, maar het is niet netjes als ik antwoord geef'

Steven Berghuis kan na FK Vojvodina - Ajax geen antwoord geven op een vraag van Noa Vahle.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Lekker bij ziggo, terwijl de contract verlengt is !!!

Flamingo
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat beloofd wat voor aankomend seizoen. Wordt dus geen Europees voetbal kijken als je geen ziggo klant bent.

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Mag zo snel mogelijk van onze mooie shirtjes af #grafbedrijf

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Misbruik van macht Maar ook kpn maakt misbruik. De app is er niet. Je kan wel voor €15 een aanvulling op je abonnement nemen. dan krijg je nie alleen voetbal, maar ook andere sporten zoals snellopen enzo

Dave80
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Gewoon via youtube kijken, heb ik gedaan, ziggo sport heeft het daar ook uitgezonden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen