Ziggo Sport-commentator baart opzien met opmerking over uiterlijk David Neres

26 augustus 2024, 13:04
Foto: © Ziggo Sport

Ziggo Sport-commentator Emile Schelvis baarde zondagavond nogal wat opzien met een opmerking over David Neres. De Braziliaan maakte vorige week de overstap van Benfica naar Napoli en debuteerde in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Bologna (3-0) in het blauwe shirt. Schelvis vond het echter nodig om eerst een opmerking te maken over de verschijning van Neres.

Verleden week kwam er een einde aan het huwelijk tussen Benfica en Neres. De Braziliaan arriveerde in de zomer van 2022 in Lissabon, won daar een landstitel en reikte tot de kwartfinales van de Champions League. Hij worstelde in het afgelopen seizoen met blessures en was daardoor lang niet onomstreden. Neres mocht vertrekken en vond vorige week in Napoli een nieuwe werkgever, alweer zijn derde na zijn vertrek bij Ajax begin 2022 (Shakthar Donetsk, Benfica en dus Napoli).

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Manchester United neemt afscheid van reddende engel van Ten Hag

Een paar dagen na zijn komst verscheen Neres al voor het eerst binnen de lijnen bij de Italiaanse kampioen van 2023. Schelvis baarde vervolgens opzien met een nogal opmerkelijke uitspraak. Het is niet zo dat ze hem net wakker hebben gemaakt, maar je weet nou eenmaal wat zijn oogomslag is, zo zei de commentator van Ziggo Sport toen Neres het veld van het Stadio Diego Armando Maradona had betreden. Schelvis noemde Neres even later ook nog een ‘heerlijke voetballer’.

De voormalig Ajacied zal zijn debuut voor Napoli niet snel vergeten. In de paar minuten die hij kreeg - hij viel in de 88e minuut in - was hij direct belangrijk. Neres verzorgde de assist voor de 3-0 van Giovanni Simeone. Daardoor boekte Napoli uiteindelijk een ruime zege, een week na de pijnlijke nederlaag tegen Hellas Verona met dezelfde cijfers.

Klik op de tekst van de tweet (niet op het screenshot) om de video te bekijken via X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Ajax twijfelt niet aan zijn kwaliteiten, maar heeft wel vraagtekens over zijn mentaliteit’

Een uitgaande transfer lijkt aanstaande bij Ajax, voor het sluiten van de transfermarkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Niets mis mee, Schelvis zou liegen als hij zou zeggen dat Neres moeders mooiste is. Die lag duidelijk nog te slapen toen schoonheid uitgedeeld werd.

Erik45
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Knappe reactie hoor. Daar heb je vast heel lang over na moeten denken. Maar ach, je lag vast nog te slapen toen de verstandelijke vermogens werden uitgedeeld. Liever een iest minder sociaal wenselijk aangezicht dan het IQ van een frituurpan.

Sticks
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Plaats effe een foto van je eigen kop, met je grote mond. Kunnen we die eens beoordelen.

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ERIK DOE RUSTIG

Kramer
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Maar redactie, als je tegen een mede Ajacied zegt dat i misschien beter voor een andere club kan zijn dan zijn jullie er als de kippen bij om de reactie te verwijderen? 😂

Ajeto!
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Of zoals Sierd de Vos zei toen Neres de 1-1 tegen Juventus op geweldige wijze tegen de touwen aan werkte "De levende reclame van Auping. Auping nights, Neres days. Hij ziet er altijd zo slaperig uit maar wat is hij wakker. Nou, wat is hij wakker zeg"

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Niks mis met wat Schelvis zegt hoor? Hele enge manier van mensen tegen de commentator proberen op te hitsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen