Zaakwaarnemer Brobbey zet streep door transfer: ‘Dat is niet mijn probleem’

27 augustus 2024, 19:48
Foto: © Imago

Brian Brobbey gaat Ajax deze transferwindow niet inruilen voor Nottingham Forest. Dat schrijft Mike Verweij op basis van een reactie van Brobbey zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez althans. Fortes Rodriguez heeft Nottingham Forest naar eigen zeggen al laten weten dat zijn speler niet die kant op komt.

Brobbey heeft bij Ajax weliswaar nog een doorlopend contract, maar de Amsterdammers zeggen niet bij voorbaat ‘nee’ tegen een vertrek van de spits. Dat was in eerste instantie wel het geval, maar de club kan het geld nog altijd goed gebruiken en Brobbey vertegenwoordigt een hoge transferwaarde. Voetbal International bevestigde dinsdagavond dat Nottingham Forest heeft geïnformeerd naar de Oranje-international, maar Fortes Rodriguez zou de Premier League-club maandag al hebben laten weten dat de interesse niet wederzijds is.

Artikel gaat verder onder video

“Brian gaat alleen weg bij Ajax als het een goede stap is. Dat Ajax in geldproblemen zit, is niet mijn probleem”, zo wordt de zaakwaarnemer geciteerd door Verweij van De Telegraaf. “Ik stuur mijn speler niet naar zo maar een club. Dat kunnen ze allemaal uit hun hoofd zetten”, voegt hij er nog aan toe. Nottingham Forest eindigde vorig seizoen op de zeventiende plaats in de Premier League. Het zit ook al even achter Santiago Giménez aan, maar de Feyenoord-spits heeft geen oren naar een verhuizing naar Centraal-Engeland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'We zijn met Ajax in gesprek of we de samenwerking nog wel willen verlengen'

Er komt mogelijk een einde aan een samenwerkingsverband van Ajax, dat één topspeler heeft opgeleverd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Bryan blijf maar lekker bij Ajax, de rode leren kuipstoelen in de Arena zitten comfortabel. Lekker man, anderen gaan je werk wel overnemen en dan kan je in de winter misschien naar een club van The Championship.

LCA
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Leuk geprobeerd, maar zoals vdVaart het al verwoorde zit er echt een wereld van verschil tussen Brobbey en Akpom. Akpom speelt omdat hij momenteel fitter en frisser is. Zodra Brobbey weer op niveau is zal hij Akpom weer naar de bank verdrijven.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ajax is op dit moment de weg kwijt. Ze hebben geen duidelijke beleidsvisie hoe de selectie eruit zou moeten zien. Het is iedere keer hap snap beslissing met welke spelers ze verder willen of ze weten het zelf niet.

Sticks
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Wat een onzin. Ze kijken naar de mogelijkheden die er zijn in de situatie waar de club in zit. Dat is een kwestie van wikken en wegen en gaat niet vanzelf. Bovendien zijn 9 van de 10 berichten over transfers op deze website geruchten ipv realiteit.

Kramer
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

En dat baseer je op? De geruchten molen van media berichten waarbij op dit moment 90% niet klopte? Ik denk dat ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen. Ervaring erbij op elke linie, dat is gedaan. Selectie nu aan het opruimen met alle miskopen en volgende zomer of in de winter pas weer kijken hoe of wat tenzij er een buitenkansje komt. Vooralsnog lees je alleen maar verhaaltjes over Ajax maar zie ik Kroes geen rare dingen uithalen op de markt.

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Kramer. Maar zie ook geen dingen voor de langere termijn, alles is gericht op de top 3 te eindigen, is mijn mening. Zie dezelfde foutje terugkomen als afgelopen 2 seizoenen, maar kan er naast zitten

Danny Fluit
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Waarom is een club als Nottingham te min voor spelers van Ajax en Feyenoord? Vinden ze zichzelf zo goed dat ze gelijk bij top of subtop van Engeland kunnen spelen.....

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Maar als spits bij degradatie kandidaat te gaan spelen kan je heel duur komen te staan. Dus snapt Santi en Brobbey wel, denk als een leeftijd vam Weghorst heb en dat salaris de keuze makkelijk is in het einde van je carrière.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik ben voor Nottingham Forrest blij dat de transfer niet doorgaat. Ik denk dat ze daar spijt van zouden hebben gekregen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen