Wilfred Genee raakt geïrriteerd: 'Sodemieter op man, ongelooflijk. Wat is dat voor onzin?'

20 augustus 2024, 10:08   Bijgewerkt: 20 augustus 2024, 12:03
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee stoort zich aan de houding van Ajax-trainer Francesco Farioli tijdens interviews en persconferenties. De presentator van het programma Vandaag Inside geeft aan het een vervelend trucje te vinden dat de Italiaan continu tegenvragen stelt, onder meer in de richting van De Telegraaf-journalist Mike Verweij.

Genee bespreekt in de rubriek In de Wandelgangen met scheidsrechter Bas Nijhuis en journalist Valentijn Driessen de eerste weken van Farioli in Amsterdam. Vervolgens brengt Driessen de houding van de Italiaanse oefenmeester tegenover de media ter sprake: "Toen Mike Verweij wat zei over de opstelling tegen Farioli, deed hij alsof er een oneerbaar voorstel werd gedaan", zegt een verbaasde Driessen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Aad de Mos luidt de noodklok: 'Clubleiding Ajax moet ingrijpen, Farioli rijdt recht op het ravijn af'

Het feit dat Farioli een week geleden zo reageerde in de richting van Verweij, maar ook zondagavond nog naar NOS-verslaggever Arman Avsaroglu, irriteert Genee: "Die tegenvragen steeds... Sodemieter nou op, man! Wat is dat voor onzin? Wat is dat voor trucje? Ongelooflijk zeg", foetert de presentator van Vandaag Inside als hij de kleedkamer inloopt.

Bas Nijhuis laat zich in tegenstelling tot Driessen en Genee minder uit over Farioli. Wat de scheidsrechter prettig vindt aan de coach van Ajax is dat hij (Farioli) continu bezig is met het aansturen van zijn eigen elftal in plaats van met de arbitrage: "Ik vind dat wel lekker, dan heb je er geen last van. Welke coach het meest met de arbitrage bezig is? Ja, dan denk ik toch die Erwin van de Looi van Heracles", besluit Nijhuis.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Gedrag van Steven Bergwijn tegen NAC irriteert Ajax-fans: ‘Dat doe je tóch niet’

Terwijl Steven Bergwijn op de bank zat bij Ajax tegen NAC Breda was hij het middelpunt van kritiek.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kan niet wachten...

Blackie
Link gekopieerd!
    45
    + 1
avatar

eindelijk een trainer die eens anders omgaat met de heren vervelende vragen stellers, het is verrassend hoe slecht deze mannen ermee om kunnen gaan, dat is toch even achter de oren krabben en schakelen voor onze geweldige journalisten. Ik zou zeggen door gaan op deze manier Farioli.

Goku
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Een vervelende vraag: waarom stel je niet de beste speler op, dus het beste team? Normaal antwoord was geweest: niet fit of last van kleine pijntje na een zware wedstrijd of spaar ze voor de volgende wedstrijd. Zoveel mogelijkheden...

Sticks
Link gekopieerd!
    38
    + 1
avatar

Precies Blackie. Ze proberen hem onderuit te halen. Je voelt het aan alles. Mooi dat hij ze met zijn tegenvragen gewoon aanpakt.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

@Ik ben niet Goku😂😂 Het gaat natuurlijk om het feit dat hij het al eerder duidelijk heeft gezegd wat zijn reden was. En dan word het opnieuw gevraagd. Ja dan kan ik frustratie wel begrijpen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Gabrielle zijn antwoord is onzin. Veel spelers die deze zomer meer hebben gespeeld spelen wel . Bij ajax kan het allemaal niet . Zijn die van suiker ofzo tav anderen

Scharrekop
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

DE SPELERS ZIJN NOG NIET FIT GENOEG. Dat heeft Farioli aan die Butthead uitgelegd, en dat snappen ze niet?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Hij is daar voor toch . Steeds wisselen worden ze niet fitter van . Je moet er ook een keer doorheen

Tjon,I
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ajax haalt een dure Buitenlandse trainer die nog nooit iets heeft gewonnen . In Nederland zijn er voldoende trainers die minimaal hetzelfde kunnen leveren . Reiziger Boogarde en Kluivert zijn ras Ajaxieden maar werden genegeerd .Dit is karma de grote neergang van Ajax . Eenbploeg als Ajax mag niet van Nac verliezen . Van der Sar is de hoofd schuldige .Hij heeft etnisch beleid gevoerd door Heitinga de voorkeur te geven boven wereld toppers als Kluivert of Reiziger ,die zowel als speler als trainer hebben gepresteerd.

MisterXx
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Wat een gezeik van de media, Farioli heeft gelijk. Veel gelul van Genee en Driesen je wordt er doodziek van. Over 2 maanden gaan we echt Oogsten bij Ajax.

Ztuffz83
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik help het je graag hopen maar dat licht zie ik niet branden aan het einde van de tunnel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen