'Weghorst naar Feyenoord? Een geweldige oplossing, ik zie hem wel in De Kuip spelen'

26 augustus 2024, 14:51
Foto: © Imago/Realtimes

Nu Feyenoord op het punt staat om Santiago Giménez te verkopen aan Nottingham Forest en er dus een nieuwe spits moet komen, moet de nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland dan niet ‘gewoon’ aankloppen bij Wout Weghorst? Arno Vermeulen vindt het geen gekke gedachte. De verslaggever van de NOS beaamt dat Weghorst een voorkeur heeft voor Ajax, maar ziet de Oranje-international desondanks wel voetballen in De Kuip.

Giménez leek vorige week nog ‘gewoon’ bij Feyenoord te blijven, maar lijkt nu toch voor een recordbedrag op weg naar Nottingham Forest. Een hard gelag voor de Rotterdammers, die naast een nieuwe doelman, middenvelder en een rechtsbuiten nu dus ook een nieuwe spits zullen willen aantrekken. Is Weghorst een optie? De oud-speler van onder meer Heracles Almelo, AZ en Manchester United wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar staat nog steeds onder contract bij Burnley.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Wout Weghorst heeft aan zeven woorden genoeg om Ajax te omschrijven

Weghorst zelf ziet het niet zitten om bij Burnley op het tweede niveau van Engeland te voetballen en staat naar verluidt in de startblokken om bij Ajax aan de slag te gaan, maar de Amsterdammers zullen toch echt eerst spelers moeten verkopen. De tijd dringt, waardoor ook Weghorst snel een knoop zal moeten doorhakken. Mocht Feyenoord in de zoektocht naar een vervanger van Giménez bij Weghorst op de stoep komen staan, dan zouden Arman Avsaroglu en Vermeulen het wel weten. “Het is wel een gedachte die ik gisteren (zondag, red.) ook had toen ik het hoorde. Ajax kan niks. Hij zit daar in de wachtkamer, want hij schijnt er wel open voor te staan. Maar goed, als Feyenoord hem nu belt en zegt: we hebben dit nu liggen, kom maar. Je kunt gelijk tekenen”, denkt Avsaroglu hardop na in de NOS Voetbalpodcast.

Jeroen Grueter noemt het een ‘geweldige’ oplossing en Vermeulen zou het ook zeker niet gek vinden. “Als we het sentiment vergeten, dan is het eigenlijk een prima oplossing. Ik zie hem wel spelen in De Kuip, toch? Hij is dan verlost, gaat elke week voetballen in Nederland”, zo ziet Vermeulen er wel de voordelen van in. Diezelfde Vermeulen begint in de podcast echter over de zwak van Weghorst voor Ajax. “Hij wil ook niet in Engeland blijven. Alleen sliep hij wel, van wat wij hoorden tenminste, onder een Ajax-dekbed. Zijn hart klopte wel extra hard voor Ajax ja.” Grueter vraagt zich daarom af of een overstap naar Feyenoord wel zo verstandig zou zijn. “Nu we dit weten, wordt hij denk ik niet met open armen ontvangen”, zo klinkt het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord lijkt mogelijke vervanger Bijlow te kunnen doorstrepen: 'Hij is te duur'

Dit lijkt in ieder geval niet de opvolger te worden van Justin Bijlow bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Wat mij betreft welkom in de Kuip

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik weet het niet heb liever een meevoetballende spits weghorst is stijve kopper . niet veel technisch aan en ook totaal geen snelheid en of dribbel deze man is aannemen en blazen op goal.

Goku
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Wil eerst wel zien als Santi weg gaat.

kib*
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Zo dan is de Weghorstmusical al weer uitverkocht, lekker naar Feyenoord dan. Kan geen bericht over Weghorst meer lezen.

Erik45
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Grappige reactie :-))

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Met dat geld dat vrijkomt moet feyenoord gewoon of een talent kopen voor 15 uit buitenland of er 1 huren bij een grote club en salaris splitten. 50-50 . Beetje een zekerheidje die zich al bewezen heeft.

Erik45
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Onder leiding van Arne Slot de afgelopen seizoenen genoten van Feyenoord. Een prima spelopvatting gekoppeld aan spelers die capabel waren om hun taken naar behoren uit te voeren. Ben na slechts drie wedstrijden in de huidige competitie van mening dat Brian Priske voorlopig nog het voordeel van de twijfel geniet. De man verdient tijd om zijn voetbalvisie in te slijpen. Of de komst van een ongepolijst figuur als Wout Weghorst hem daar verder bij helpt?.... Heb zo mijn bedenkingen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Slot is geweldig. Maar ook onder zijn was niet alles goed. Hadden we ook draken van wedstrijden . En moeite met tegenstanders als sparta .

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

UPDATE!!! Santi zegt nee tegen transfer 🙃🙃

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik vrees voor Woutje dat zijn "dramaqueen" acts in de Kuip niet zo op prijs worden gesteld.....

Sticks
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Past anders best prima bij de onnozele kringgesprek-act van toptrainer Priske....

haike
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

wat mij betreft hoeft hij niet te komen!! hij is wel goed maar zo goed nu ook weer niet!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen