Voetbalfans verbijsterd: geen VAR in tweede helft Feyenoord - Willem II

10 augustus 2024, 18:59   Bijgewerkt: 10 augustus 2024, 19:37
Foto: © Imago

In de tweede helft van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II (1-1) was er geen verbinding tussen scheidsrechter Dennis Higler en videoscheidsrechter Richard Martens. De KNVB meldt in een statement dat het mankement de hele tweede helft aanhield.

"Vanwege een lokaal technisch mankement is er geen verbinding met de VAR mogelijk gebleken tijdens de tweede helft bij de wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II", zo schrijft de KNVB.

Artikel gaat verder onder video

Veel voetbalfans spreken in reacties van 'amateurisme'. Enkele Feyenoord-fans vinden dat de Rotterdammers een of twee penalty's hadden verdiend. Santiago Giménez werd aan zijn shirt getrokken bij een vrije trap en ging naar de grond; Igor Paixão belandde tussen twee Willem II'ers na een individuele actie in het zestienmetergebied. Beide keren bleef een penalty uit.

LEES OOK: Speler van Feyenoord ontvangt forse kritiek tijdens duel met Willem II

Analist Mario Been van ESPN vond het moment met Giménez 'moeilijk te zien' en vond dat Paixão geen penalty verdiende. "Daar gebeurde te weinig." Anderzijds zijn er ook voetbalvolgers die vinden dat Feyenoord is gespaard, omdat Timon Wellenreuther wegkwam met een gele kaart toen hij een (onbedoelde) vuistslag uitdeelde aan Kyan Vaesen, vlak voor de 1-1.

Priske teleurgesteld door uitvallen VAR

Feyenoord-trainer Brian Priske werd op de persconferentie na afloop gevraagd naar het uitvallen van de VAR-communicatie. "Het is jammer, want als je een VAR hebt, verwacht je dat het werkt", zei hij. "Het schijnt dat er wat problemen waren, maar ik ben niet de aangewezen persoon om te zeggen wat er precies misging. Het hoort wel gewoon te werken."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wassim Essanoussi verlaat Feyenoord en verschijnt direct in shirt van Ajax

Wassim Essanoussi heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

robert14
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Man Man, wat was die Zerrouki weer slecht. Zo lang hij speelt gaan ze een hoop punten laten liggen

Laurens1
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Je speelt tegen Willem II, je doet hen hiermee tekort toch 😁

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wat doe je daar als keeper? Waren genoeg spelers om daar te reageren. Had moeten blijven staan. Ook behoorlijk knullig verdedigd nog op de doellijn...

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

@dropkick als keeper zijnde moet je naar mijn mening echt wel kunnen inschatten of je moet uitkomen of niet. Als je helemaal gaat uitkomen naar de rand van de 16, terwijl er nog meerdere verdedigers zijn, dan schat je dat echt compleet verkeerd in. Daar hoor je als keeper niet te zijn. Als keeper de keuze maken of je wel of niet moet uitkomen, is onderdeel van het keeper zijn.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Precies klantenservice gewoon een blunder die punten kost. Ik heb het al eerder gezegd dat wellenreuther de laatste wedstrijden van het vorig seizoen heel onzeker was .

boyke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@ Robert geheel met je eens en dan moet Milambo gewisseld worden Schandalige trainer die Priske en dan zeggen Sauer verhuren terwijl je zulk soort talenten moet koesteren en opstellen. Hij moet vlieguren maken. Nou Priske wordt tijd dat ze jou ook verhuren je weet niet wat je in de kuip hebt rondlopen dus Vlieguren maken boven de kuip in een Drone dan zie je hoe slecht Zerrouki en Nieuwkoop waren en de blunderende keeper die er best geel of rood voor had moeten krijgen dus komt er weer goed onderuit voor de 2e keer. Plus dat jouw systeem geen bal waard is. Wat Slot heeft opgebouwd heb jij in een paar weken geheel weggegooid man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen