Vitesse moet nog langer wachten: KNVB stelt beslissing over licentie uit

1 augustus 2024, 18:32
Foto: © Imago

Vitesse en zijn supporters moeten nog langer wachten op de beslissing over het behouden van de proflicentie. De beroepscommissie van de KNVB zou vandaag (donderdag 1 augustus) uitspraak doen hierover, maar de commissie heeft nog enkele vragen voor de Arnhemmers waardoor de beslissing zal worden uitgesteld, meldt Vitesse via X.

Door deze aanvullende vragen zal er vrijdag 2 augustus een overleg plaatsvinden tussen Vitesse, de licentiecommissie en de beroepscommissie. Hierin zullen de Arnhemmers de kans krijgen om de stukken toe te lichten en vragen van de beide commissies te beantwoorden. Het is niet bekend wanneer er vervolgens een definitieve beslissing genomen wordt over de licentie van Vitesse.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Franke baalt van KNVB: 'Die verloren tijd kan wel eens cruciaal blijken te zijn'

De tijd dringt wel, aangezien de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 9 augustus van start gaat. De ploeg van trainer John van den Brom neemt het dan op tegen Telstar. Bovendien kennen de Arnhemmers nog diverse andere problemen. Zo kan de selectie niet worden versterkt, is stadion het GelreDome nog niet 'wedstrijd klaar' en kunnen sponsors en partners nog tekenen en gepresenteerd worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Pascal Jansen haalt smaakmaker uit de Eredivisie weg voor 1,5 miljoen euro

De Hongaarse club Ferencváros, met trainer Pascal Jansen aan het roer, haalt een smaakmaker weg uit de Eredivisie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Wederom een mes in de rug van reeds omgevallen clubs als RBC, Veendam en Haarlem. Al deze clubs hadden sowieso nog bestaan als zij net zo vaak uitstel zouden hebben gekregen als dat Vitesse nou krijgt. En dat terwijl hun schulden vele malen lager waren!

Gusa
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Klinkt niet goed. Alsof je baas je op kantoor roept...

vleermuis
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

de makkelijk ereactie is deze,..uitstel is afstel..de moeilijk reactie? t doek was eigenlijk vandaag gevallen misschien heeft vitesse dan een beetje geluk..een week dan..franke gaat niet betalen...met zoveel beroep op uitellen had ik de overname niet op het spel gezet..dr is maar 1 uitweg..iemand die payed en idd het hele bedrag..maar ik begrijp franke wel als hij de stekker eruit haalt..die overname betekend voor hem minstens 10 jaar alleen maar betalen betalen betalen voordat hij ook maar 1 euro winst terug ziet..dus tja..vleermuis wint

boyke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

De licentiecommissie heeft nog enkele vragen waaronder hoe het zit. Krijgen we als commissie nu slagroom of room of pudding op onze tompouce Die vraag heeft Vitesse nog niet beantwoord. Stelletje amateurs daar bij de KNVB en in de licentiecommissie. Wat voor personen zitten daarin ???? zij die rechtstreeks van de kleuterschool gekomen of zijn die totaal niet geschoold. Verstand hebben ze in ieder geval niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen