Verweij fileert vernietigende Driessen: 'Jij hebt nog geen training gezien, zelfs geen wedstrijd!'

20 augustus 2024, 14:20   Bijgewerkt: 20 augustus 2024, 15:01
Foto: © Imago/realtimes

Valentijn Driessen en Mike Verweij zijn maandag met elkaar in discussie verzeild geraakt over de kwaliteiten van Ajax-trainer Francesco Farioli. Verweij gelooft dat de Italiaan zich kan ontwikkelen tot een hele goede trainer, maar daar kijkt zijn collega van De Telegraaf heel anders tegenaan.

"Ik denk, als je de verhalen hoort, dat het echt wel een goede trainer kan worden", zegt Ajax-watcher Verweij maandag in de podcast Kick Off van De Telegraaf. "Ah, Mike... Van wie hoor jij die verhalen dan? Van die spelers? Wat weten die er nou van, na drie weken. Die werken elke dag met hem, maar die worden dus ook gewoon op de bank gezet", zegt Driessen, waarna Verweij zijn punt nader wil toelichten: "Hoeveel kritiek was er in het begin nou niet op Erik ten Hag? Hij heeft uiteindelijk de halve finale van de Champions League gehaald."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Alex Kroes verkijkt zich volledig met Ajax: 'Wat daar is gebeurd, dat is krankzinnig'

Verweij heeft de smaak vervolgens te pakken en zet Driessen in de podcast van de ochtendkrant met de rug tegen de muur: "Jij hebt nog geen training gezien, je hebt zelfs nog geen wedstrijd gezien", zegt Verweij tegen zijn collega, die hem vervolgens corrigeert: "Ik zat naast je op de tribune tegen Heerenveen. Ik heb de rest op televisie gezien. Henderson vindt het normaal dat hij op de bank zit tegen NAC? Die man heeft al vijftien jaar drie wedstrijden in de week gespeeld, die wordt er nu uitgehaald omdat hij frisse benen moet hebben. Je kent spelers toch? Die willen altijd spelen", stelt Driessen.

"Maar jij bent na zes wedstrijden al tot de conclusie gekomen dat het nooit meer wat wordt met Farioli?", vraagt Verweij vervolgens: "Ja, dat weet ik niet", geeft de chef voetbal van De Telegraaf aan: "Ik vind het veel te kort door de bocht om iemand nu al helemaal af te serveren", besluit Verweij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mentaliteit van Ajax-speler zorgt voor ergernis tegen NAC: ‘Hij moet beter zijn best doen’

Onder anderen Henk Spaan en Kees Kwakman zijn kritisch op een zomeraanwinst van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Verweij die opkomt voor Farioli. Veel gekker moet het niet worden.

Blackie
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

oorlog binnen het kasteel, geweldig!!!!

svl
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Heb het net nagevraagd en Sparta distantieert zich van deze discussie.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

haahahahahhahahaahahahahha

Waarom19
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik heb het niet zo met Valentijn Driessen die zelf nooit gevoetbald heeft , maar Mike Verweij is de grootste wijsneus die alles beter denkt te weten over Ajax. Deze twee opruiers weten niet eens wat er mis is bij Ajax op het veld.l, met hun popie jopie gedrag. Het vervloekte tikkie terug voetbal is de enige reden dat Ajax steeds slechter presteert. En het zielige is , dat geen analist of trainer dit inziet.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Valentijn Driessen heeft blaasvoetbal gespeeld. Ook toen spuugde hij zijn tegenstanders helemaal onder.

Copa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

De actie van Verwey is dan ook niet te vertrouwen. Deze jongens denken ik roep maar wat, heb ik gelijk dan zal ik het IEDEREEN laten weten. Zit ik er naast, jammer dan morgen weer een dag en we gaan weer verder Het is zo jammer dat Valentijn de erfenis die Jaap de Groot hem heeft achter gelaten zo te grabbel gooit. Er is niets meer over van Telesport. Jaap de Groot schreef zelf de column voor JC We zijn een jaar of 50 verder en deze knullen van de telegraaf willen dat alles bij het oude blijft. Dat is trouwens vaak het geval met oudjes, het liefst zo min mogelijk veranderingen Daarom Valentijn evolueer mee

Tjon,I
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Een ploeg als Ajax mag niet van een ploeg als NAC verliezen .Deze onervaren trainer die nog niks heeft gepresteerd en nimmer iets heeft gewonnen , experimenteert er op los .Elke andere Nederlandse trainen kan het minstens even goed en waarschijnlijk beter doen dan Farioli. Het is niks en het wordt ook niks Reiziger had trainer van Ajax moeten zijn samen met Boogarde of Kluivert .Deze spelers hebben Ajax topprestaties helpen leveren en hadden de kans moeten krijgen om hun succesvolle trainersloopbaan te vervolgen,nad at ze met Jong Ajax Kampioen waren geworden .Ajax dient dit etnisch beleid dat is ingezet door van der Sar te wijzigen,dan pas zal Ajax weer de top bereiken .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen