Vermoedelijke opstelling PSV: kan Bosz nog een beroep doen op Teze?

18 augustus 2024, 08:57
Foto: © Imago

PSV reist voor de tweede speelronde in de Eredivisie af naar Almelo om het op te nemen tegen Heracles. Gezien de recente ontwikkelingen rondom Jordan Teze is het nog maar de vraag of de rechtsback uit de spelersbus zal stappen bij het Asito Stadion.

PSV wist de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen RKC Waalwijk, overtuigend te winnen. In Eindhoven werd het liefst 5-1, dus is er voor Peter Bosz weinig reden om in te grijpen. Mocht Teze wél bij de selectie zitten, dan is het nog maar de vraag of hij in de basis zal starten. Het Eindhovens Dagblad verwacht in ieder geval van niet.

Artikel gaat verder onder video

In het duel met RKC speelde Teze ook niet in de basis omdat hij zijn trainer daags voor de wedstrijd had laten weten niet meer in actie te willen komen om een transfer te forceren, maar kwam daar later op terug. Uiteindelijk mocht hij invallen, waarbij hij werd uitgefloten door het publiek. Na afloop leken de fans hem alsnog te vergeven. Bosz wilde vrijdag nog niets loslaten over zijn plannen met Teze.

LEES OOK: Eindhovens Dagblad weet welk bedrag PSV minimaal verlangt voor Boscagli

Wie ook op een transfer aast, is Olivier Boscagli. In tegenstelling tot Teze is de Fransman niet van plan om aan werkweigering te doen om zijn transfer te forceren, dus zal hij waarschijnlijk gewoon in de basis beginnen. De rest van de achterhoede bestaat vermoedelijk uit Fredrik Oppegard, Ryan Flamingo en Richard Ledezma met Walter Benítez op doel.

LEES OOK: Bosz mag tweetal weer op training verwelkomen, duel in Almelo komt te vroeg

Op het middenveld en voorin heeft Bosz, gezien het aantal doelpunten dat vorige week werd gescoord, geen reden tot wisselen. De oefenmeester zal naar verwachting dan ook kiezen voor dezelfde zes als in het duel met RKC.

Vermoedelijke opstelling PSV

Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegard; Schouten, Tillman, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Vermoedelijke opstelling Heracles Almelo

De Keijzer; Benita, Mirani, Mesik, Milani; De Keersmaecker, Van Kaam; Talvitie, ’t Zand, Limbombe; Engels.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen