Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske voert vier wijzigingen door, aanwinst krijgt basisplaats

18 augustus 2024, 08:58
Foto: © Imago

Feyenoord moet zich zondagmiddag herstellen van het puntverlies in de eerste speelronde. In eigen huis kwamen de Rotterdammers niet verder dan een gelijkspel tegen Willem II. Genoeg reden voor Brian Priske om flink wat wijzigingen door te voeren, zo is de verwachting van het Algemeen Dagblad.

De verwachting is dat Thomas Beelen op bezoek bij PEC Zwolle terugkeert in de basis bij Feyenoord. De centrale verdediger zou in de eerste competitiewedstrijd aan de aftrap verschijnen, maar moest tijdens de warming-up afhaken, waardoor Neraysho Kasanwirjo in de basis mocht beginnen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: PEC Zwolle-supporters komen met duidelijke oproep: vreemd duel met Feyenoord dreigt

Een andere verwachte wijziging in de achterhoede, is een basisplaats voor aanwinst Hugo Bueno. De Spanjaard kwam begin deze week op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers en zal er vermoedelijk voor zorgen dat Marcos Lopez zijn plek in het elftal verliest. De andere aanwinst van deze week, Ibrahim Osman, beschikt nog niet over de juiste papieren en is dus nog niet speelgerechtigd.

LEES OOK: Priske pareert kritiek: 'Het is niet terecht om het systeem de schuld te geven'

De andere verwachte wijzigingen in het elftal van Priske, zijn twee spelers die terugkeren van blessures. De ene is Quinten Timber, die afgelopen week al mocht invallen tegen Willem II. Hij zal waarschijnlijk centraal op het middenveld gaan staan naast Ramiz Zerrouki, wat ten koste gaat van Antoni Milambo. Voorin keert Calvin Stengs waarschijnlijk terug in het elftal, waardoor Luka Ivanusec weer op de bank belandt. De creatieveling ontbrak vorige week bij de Rotterdammers en was dicht bij een overstap naar het Amerikaanse Charlotte FC, maar de deal klapte na de medische keuring.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko; Nieuwkoop, Zerrouki, Timber, Bueno; Stengs, Giménez, Paixao.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle

Schendelaar; Reijnders, El Azzouzi, Mac Nulty, Lutonda; Fichtinger, Velanas, Van den Berg; Manu, Vente, Krastev.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Milambo ipv Zerrouki

Hurricane.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zo snel mogelijk afscheid nemen van prutske. Hoe kan je nou zeroukki opstellen. Hoe blind kan je zijn.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Er is (nog) geen vervanger gehaald voor Wieffer. Naast Zerrouki, heb je alleen wat jonge spelers voor de positie van verdedigende middenvelder. Ik ben alles behalve fan van Zeroukki, maar kan me ergens wel voorstellen dat hij op die positie wat ervaring wil.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Laten we hem toch maar iets meer tijd geven….Hij zit er net

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Klantenservice, als je zo redeneert krijgt de jeugd nooit geen kans. Zerrouki heeft niets nog gepresteerd, wwarom dan niet Milambo de kans geven

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

@Ikbennietgoku Ik zeg niet dat de jeugd nooit moet spelen. Het is echter wel zo dat jeugdspelers om verschillende redenen voorzichtig gebracht worden. De jeugd kan nog steeds voldoende speeltijd krijgen met het invallen. Ik kan me namelijk voorstellen dat zerrouki een speler is die je na 50-60 minuten gaat wisselen. Dan heb je tussendoor nog wedstrijden waar je de jeugd een keer een basisplek gaat geven en de bekerwedstrijden. Maar zoals ik al zei kan ik me voorstellen dat je voor die positie in het algemeen voor ervaring kiest. Laat de jeugd in de hierboven genoemde minuten zien constant (!) beter te kunnen zijn dan je concurent, dan komt daar snel genoeg een wisseling in.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Met klantenservice eens . Verder vind ik zerrouki nog niet zo'n drama ,eerder onwennig . Onwennig niet in het systeem maar door het constant wisselen door verschillende redenen van de ploeg. Ik blijf het vinden dat, dat de reden is waarom je gelijkspeelt . Niet het systeem,niet ontbreken van creatief ,maar gewoon automatisme. Ben benieuwd in hoeverre we weer gegroeid zijn deze week

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

ik blijf erbij zerrouki heeft veel meer in zn spel dan we tot nu toe gezien hebben . Iets meer lef en beter afstemmen met zn teamgenoten hoe er gepassed moet worden en je hebt een prima speler. Precies was het ook zo met Amrabat .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

👍

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik denk van niet, maar we zullen het gaan zien

Hurricane.
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zerrouki heeft al 2 jaar niks maar dan ook niks laten zien. Behalve uit bij Atletico. Mag het ietsje meer zijn. Weg met die gozer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen