Veerman twijfelt extreem aan transfer van ploeggenoot: ‘Ik zou het niet doen, maar hij wil hem pakken’

18 augustus 2024, 14:26
Foto: © ESPN

Joey Veerman denkt dat Olivier Boscagli moet afzien van een transfer naar Brighton & Hove Albion, zo vertelt hij voor de camera’s van ESPN. De middenvelder verscheen na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo voor de desk van de betaalzender en geeft aan dat hij een overstap ten zeerste afraadt.

Boscagli wordt sinds deze week nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Brighton. De Fransman zou een overgang naar de Premier League zelf zien zitten en wil vertrekken bij de landskampioen. Veerman praat met zijn ploeggenoot over de gang van zaken. “Je hebt het er met iedereen wel over, maar hij wil die transfer graag pakken”, begint de middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Eindhovens Dagblad weet welk bedrag PSV minimaal verlangt voor Boscagli

“Misschien ook wel logisch, maar ikzelf zou het niet doen. Niks ten nadelen van Brighton, maar die gaan niet meedoen voor prijzen of wat dan ook. Hier speelt hij Champions League en heeft hij nog een eenjarig contract. Dus ik zou nog even nadenken als ik hem was”, gaat de spelverdeler van PSV verder.  

LEES OOK: PSV komt dramatische eerste helft te boven, maar houdt smet over aan duel met Heracles

Dinsdagavond kwam naar buiten dat Brighton zich bij PSV had gemeld voor Boscagli. De club uit het zuiden van Engeland zou al twee keer een bod hebben gedaan op de verdediger, waarvan het hoogste tussen de acht en tien miljoen euro zou liggen. Boscagli heeft in Eindhoven nog maar een contract voor een seizoen en zou wel oren hebben naar een overstap naar de Premier League.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Peter Bosz: 'Hij is technisch de beste speler die ik ooit gezien heb'

PSV-trainer Peter Bosz vertelt wie ‘technisch de beste speler’ is met wie hij ooit heeft gewerkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Direct gaan voor een topclub in Engeland is niet verstandig. Voorbeelden zat. Beter is de weg van geleidelijkheid. Veel aan spelen toekomen en vandaar uit stappen zetten, voorbeeld Wijnaldum en nu Summerville Dus wat Veerman roept is onjuist. Als clubs voor hem waren gekomen zou hij ook weggaan. Negen van de tien spelers in Nederland willen vanuit onze competitie een stap omhoog maken, maar een stap naar Bologna, naar Brighton ed is een stap voorwaarts. Je moet het alleen wel inzien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen