‘Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United’

16 augustus 2024, 16:51
Foto: © Imago

Het is zeer aannemelijk dat Ruud van Nistelrooij binnen twee jaar als hoofdtrainer voor de groep staat bij Manchester United, zo verzekert een bron aan FootballTransfers. Momenteel is de voormalig PSV-trainer de rechterhand van trainer Erik ten Hag bij de Engelse grootmacht, maar het is de bedoeling dat hij aan de hand van zijn landgenoot wordt klaargestoomd om hem op te volgen.

Van Nistelrooij is sinds vorige maand werkzaam als assistent-trainer van Ten Hag bij The Red Devils. De voormalig topspits zou zelfs al gevraagd zijn om dit seizoen aan de slag te gaan als eindverantwoordelijke. Van Nistelrooij, die 219 officiële wedstrijden voor Manchester United speelde, bedankte voor de eer omdat hij de druk te groot vond. Vervolgens werden er gesprekken gestart voor een rol als assistent.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Fans Man United zeggen hetzelfde over eerste trainingsbeelden De Ligt en noemen Ajax

Net als Ten Hag heeft ook Van Nistelrooij een contract dat loopt tot medio 2026. Het ligt volgens FootballTransfers wel in de lijn der verwachting dat de clubleiding van Manchester United hem dan een baan aanbiedt als hoofdtrainer. “Vergis je niet, Ruud zal binnen de komende twee jaar de manager van Manchester United zijn”, is de bron stellig.

LEES OOK: Voormalig Manchester United-verdediger twijfelt aan De Ligt: 'Hij moet het laten zien in een moeilijkere competitie’

Bij Manchester United laat Van Nistelrooij vooralsnog een uitstekende indruk achter. Zo was de Nederlander cruciaal voor The Red Devils bij het binnenhalen van een toptalent van Arsenal, eiste hij de hoofdrol op tijdens een training van Manchester United op het trainingskamp in Amerika en is een van de talenten ook uitermate te spreken over Van Nistelrooij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De Ligt krijgt zelfde rugnummer als bij Ajax, Mazraoui met geheel nieuw nummer

Manchester United maakt bekend met welke rugnummers Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui gaan spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ja Van Nistelrooij zou het aan kunnen hij heeft het niet verkeerd gedaan bij psv

GewoonBert
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Van Nistelrooij is natuurlijk een naam in Engeland ! Hij wordt daar aanbeden ! Ruud was een wereldvoetballer ! natuurlijk gaat hij Van Hag opvolgen ! Als Van Hag het even niet goed doet is hij exit ! En wie is dan de hoofdtrainer ?

Kramer
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Hij had ook met het PSV van vorig jaar gewoon kampioen geworden. 2 jaar onder de vleugels van Ten Hag en het dan overnemen en Ten Hag naar Bayern.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen