Van den Brom: ‘Sinds het goede nieuws staan de telefoons van Theo en mij roodgloeiend’

5 augustus 2024, 15:21
Foto: © Imago

Vitesse kreeg afgelopen weekend de bevestiging dat de licentie voor komend seizoen blijft behouden. Vrijdagavond staat het eerste duel in de Keuken Kampioen Divisie, tegen Telstar, al op het programma, maar echt op orde is de selectie nog niet.

“Toen het formele bericht kwam van de KNVB zat ik met mijn vrouw, schoonzus en dochter op een terrasje in Amersfoort”, vertelt John van den Brom, trainer van Vitesse, in gesprek met De Telegraaf. “Dat was alleen nog de bevestiging. De opluchting was er voor mij al vrijdagavond toen ik gebeld werd door Edwin Reijntjes over het akkoord met Parry, waardoor aan de laatste licentievoorwaarde was voldaan. Ik kwam toen net thuis en heb met vrienden die op bezoek waren een flesje champagne opengetrokken.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Vitesse-fans gaan uit hun dak en kopen bizar aantal seizoenkaarten in 1 uur

Voor Van den Brom, die deze zomer instapte als trainer van de Arnhemmers, gaat het grote werk nu beginnen. “Het is duidelijk dat er op meerdere posities nog wat moet gebeuren, maar we hebben nog de tijd tot 1 september om een selectie neer te zetten”, stelt de keuzeheer. Vitesse kon door alle onzekerheid niet werken aan de selectie, maar meerdere potentiële aanwinsten hebben al meegetraind. “Sinds het goede nieuws staan de telefoons van Theo (Janssen, hoofdscout, red.) en mij roodgloeiend. Zoveel spelers worden er aangeboden. Dus we staan er als Vitesse nog steeds goed op.”

LEES OOK: Vitesse-directeur Reijntjes maakt redding mee vanuit buitenland: ‘Mijn vrouw bijna niet gezien’

Hoewel Vitesse aan de competitie mag beginnen, wil Van den Brom zich niet uitlaten over een doelstelling van de Arnhemmers. “Het is nu niet het moment om over een kampioenschap of promotie te gaan praten. We moeten ook nederig zijn”, is de oefenmeester stellig. “We mogen al blij zijn dat we kunnen én mogen beginnen komende vrijdag. Mijn doel is om het maximale uit de spelers te halen die we hebben. Of dat dan de vijfde, achtste, tiende of eerste plaats is zal moeten blijken. In de Keuken Kampioen Divisie is veel mogelijk, maar laten we eerst maar eens beginnen en zien wat voor ons haalbaar is”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen: 'Dit is te gek voor woorden. Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land?'

Johan Derksen vraagt zich af: "Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land, met dit soort beelden?"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen