Francesco Farioli krijgt onverwachte veeg uit de pan van Valentijn Driessen

9 augustus 2024, 20:01   Bijgewerkt: 9 augustus 2024, 20:18
Foto: © VandaagInside

Valentijn Driessen heeft Ajax-trainer Francesco Farioli een slijmjurk genoemd naar aanleiding van de persconferentie van donderdagavond. De Italiaan besloot na afloop van de overwinning op Panathinaikos (0-1) Louis van Gaal te feliciteren met zijn verjaardag.

“Wat een slijmjurk”, zegt Driessen, die zich zichtbaar heeft geïrriteerd aan het moment op de persconferentie van Farioli in Griekenland. “Dat was al zo toen hij kwam, toen was hij al aan het slijmen met Johan Cruijff die hij nooit heeft meegemaakt. Het is allemaal voor de supporters en de achterban, nu weer met Van Gaal. Wat een gelul”, stelt de journalist van De Telegraaf een video van Vandaag Inside.

Artikel gaat verder onder video

Het optreden van Ajax in Griekenland kan Driessen ook niet bekoren. Berghuis en Pasveer waren in zijn ogen de enige lichtpuntjes: “Er zat bij Ajax wel enig idee achter en Panathinaikos deed maar wat, maar het was gewoon slecht. De uitvoering was gewoon slecht, als je ziet hoeveel dingen er nog fout gaan. Als ik Jordan Henderson weer zag, die is dan aanvoerder en ontvangt erg veel geld, die levert gewoon helemaal niets extra’s. De enige die iets extra’s levert is Steven Berghuis.

Vervolgens stipt Driessen ook de prestaties van Pasveer aan als iets positiefs. Hij vindt het verstandig dat de ervaren doelman de eerste keeper van Ajax is geworden: “Wat dat betreft moet ik Farioli wel een pluim geven, want Diant Ramaj heeft wel een aantal goede reddingen, maar die zorgt niet voor de organisatie. Hij is druk en je moet geen drukke keepers hebben. Je moet rustige keepers hebben”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen haalt keihard uit naar Humberto Tan: ‘Zo ontzettend nep’

Johan Derksen is niet te spreken over het programma Humberto à Paris van Humberto Tan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Onverwacht?? xD

R MN
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

De grootste slijmjurk ever noemt een ander een slijmjurk.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

Het beste was Driessen kan overkomen is dat hij geen podium krijgt om zijn onzin te kunnen verkondigen.

Figaro
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Zal deze man nou echt trots op zichzelf zijn. Je moet toch een plaat voor je kop hebben en weinig zelfkennis om telkens met deze onzin te komen. Zijn collega uit Amsterdam Noord is net zo erg.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Daar heeft Valentijn wel een punt.Hij komt wel wat slijmerig over. Wil graag zieltjes voor zich winnen.

Kramer
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

En wat zou er verkeerd aan zijn? Vind het zelf wel meevallen, de dingen zeggen die we graag horen, maar misschien moeten mensen wat vaker naar Italië op vakantie gaan dan zien ze dat dit voor Italianen gewoon is.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Farioli is een italiaan. Italianen laten hun hart spreken, Hollanders zijn nuchter van aard. Hun reactie komt daardoor wat slijmerig over, vooral bij figuren als Valentijn Driessen die lomp van aard zijn.

SC Henk nog maar eentje bij
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik vind dat analisten met een voetbalachtergrond het in Nederland al beroerd doen. Jokers als Driessen zijn daar nog een overtreffende trap van. Hij zit nog steeds te mokken dat Ajax de Telegr... (kan het haast mijn strot niet uit krijgen) buiten de deur houdt. Kijk eens naar naar Gregory Sedoc. Dan krijg je echt een analyse. Ajax heeft geen aantrekkelijke wedstrijd gespeeld maar stond organisatorisch goed. Gaf weinig weg en wist met name in de eerste helft een aantal kansen te creëren. De hand van Fariola wordt steeds meer zichtbaar. Hij maakt duidelijke keuzes. Vertrouwen vergroten betekent de aantrekkelijkheid vergroten. Uit bij een altijd gevaarlijke Griekse ploeg is dit een uitstekend resultaat. Kijk dat is analyseren. Een beetje afgeven op een trainer die op Italiaanse wijze Louis van Gaal feliciteert is zielige journalistiek. Ik weet het dat is natuurlijk ook wat past bij deze 5e rangs stukjesschrijver.

Gewoonffnormaal
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Het is gewoon echt zielig hoe die seniele ouwe vent een harde paal krijgt van alles de grond in trappen wat met Ajax te maken heeft, 's avonds jankend op de bank met een lolly in z'n hand wanneer 't een keer een dag niet gelukt is.

Dave van Roij
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Misselijk makend ventje moet gewoon op een wedstrijd dag een rond langs de arena doen! Allemaal roepen op een afstand,nergens op gebaseerd….echt ik ben die man zo beu!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen