Update: vader Lamine Yamal neergestoken, ligt in 'stabiele toestand' in het ziekenhuis

14 augustus 2024, 22:59   Bijgewerkt: 15 augustus 2024, 00:00
Foto: © Imago/realtimes

De vader van FC Barcelona-aanvaller Lamine Yamal is neergestoken op een parkeerplaats in het Spaanse Mataró, een gemeente in de regio Catalonië. Dat meldt journalist Mayka Navarro woensdagavond en is inmiddels ook door andere Spaanse media gebracht. De vader van de talentvolle voetballer is naar het ziekenhuis gebracht, maar volgens Relevo is hij alweer ontslagen en verkeert hij inmiddels in ‘goede gezondheid’ thuis.

Yamal brak in het afgelopen seizoen op 16-jarige leeftijd door in de hoofdmacht van FC Barcelona en speelde zich in de selectie van Spanje voor het Europees Kampioenschap in Duitsland. Yamal was in Duitsland zelfs basisspelers en zou uitgroeien uit een van de absolute smaakmakers in het elftal dat goud zou winnen. De buitenspeler zou zich nu met FC Barcelona moeten richten op de start van La Liga, maar zal met zijn gedachten nu heel ergens anders zijn. Woensdagavond melden meerdere Spaanse media dat zijn vader, Mounir Nasraoui, is neergestoken op een parkeerplaats in Mataró.

Artikel gaat verder onder video

Mataró is een gemeente in de regio Catalonië, ongeveer dertig kilometer ten noordoosten van de stad Barcelona. Navarro schrijft op basis van bronnen die 'bekend' zijn met het incident dat de vader van Yamal zijn hond aan het uitlaten was toen hij opeens werd aangesproken en er vanaf een balkon water op hem werd gegooid. Dat incident zou hebben geresulteerd in een vechtpartij. Die eindigde niet veel later, maar later op de avond zouden individuen Nasraoui meerdere keren hebben gestoken, zonder dat hij de kans had zichzelf te verdedigen. Nasraoui werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Dezelfde bronnen verzekeren dat de politie kort op het incident zit. De politie zou rond de klok van half elf zelfs al arrestaties hebben kunnen verrichten.

Niet lang na het eerste bericht van Navarro klonk er gelukkig al een stuk beter nieuws. Volgens Jordi Cardero van Relevo is Nasraoui ontslagen uit het ziekenhuis, inmiddels thuis en verkeert hij in ‘goede gezondheid’.

UPDATE 23.40 UUR: Nasraoui is nog niet thuis

Cardero verontschuldigt zich op X voor zijn eerdere berichtgeving. Hij meldde in eerste instantie dat Nasraoui al thuis was en in 'goede gezondheid' verkeerde, maar is daar inmiddels op teruggekomen. Volgens dezelfde Cardero ligt Nasraoui nog in het ziekenhuis. Hij zou in zijn rug zijn gestoken. Cardero spreekt van een 'stabiele' situatie.

LEES OOK: Boulevard: Lamine Yamal ontvolgt vriendin Alex Padilla nadat video rondgaat op social media

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ten Hag schakelt door en gaat na De Ligt en Mazraoui achter volgende ex-Ajacied aan'

Manchester United krijgt mogelijk nóg een smaakmaker van het Ajax van 2018/19.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen