Theo Janssen ziet Jordan Henderson bij Ajax als wissel iets heel opmerkelijks doen

18 augustus 2024, 23:11   Bijgewerkt: 18 augustus 2024, 23:18
Foto: © NOS

Theo Janssen heeft met verbazing gekeken naar een aantal momenten van Jordan Henderson. De analist van de NOS zag de Engelse middenvelder in de uitwedstrijd van Ajax bij NAC Breda veel naast Francesco Farioli staan en zijn team coachen, wat hij apart vond. Iets soortgelijks zag de oud-middenvelder van Ajax ook al terugkomen in de voorbereiding van de Amsterdammers.

Janssen, die sowieso nog niet onder de indruk is van wat Francesco Farioli momenteel met Ajax laat zien, stipt aan tafel bij Studio Voetbal iets opmerkelijks van aanvoerder Jordan Henderson aan: "Die Henderson, de belangrijke man, zit nu op de bank. Daar zit hij te coachen, naast de trainer te staan en is hij aanwijzingen aan het geven. Dan denk ik waarom? Ga lekker zitten op de bank. Allemaal van die rare dingen zie ik nu gebeuren", legt Janssen uit.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Kees van Wonderen maakt zich zorgen om Ajax: 'Het is superslecht voor Nederland'

Het is niet het enige moment van Henderson wat de analist van de NOS opviel: "Dat zag ik al bij de oefenwedstrijden die ik ging kijken van Ajax, toen zag ik Henderson de hele tijd met de trainer overleggen. Toen zag ik ze met elkaar praten over dingen, tactiek, dan dacht ik: als hij zo belangrijk is, dan staat hij in ieder geval elke wedstrijd in het veld. Dat is dus ook niet zo", besluit Janssen, die momenteel actief is als hoofdscout bij Vitesse.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Gedrag van Steven Bergwijn tegen NAC irriteert Ajax-fans: ‘Dat doe je tóch niet’

Terwijl Steven Bergwijn op de bank zat bij Ajax tegen NAC Breda was hij het middelpunt van kritiek.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Toen Tadic het deed was het een topper, zo een grote aanvoerder.. 😂. Janssen draait ook met de wind mee.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ook toen was het belachelijk, je ondermijnt de positie van een trainer. Naar wie moeten de spelers luisteren?

Kramer
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Een aanvoerder mag in mijn ogen gewoon helpen, je bent tenslotte onderdeel van de groep en wordt gezien als leider van die groep. Maar hij had gewoon in het veld moeten staan, de houten klaas Mannsverk ben ik geen fan van.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Alleen "niet Goku", het is natuurlijk dat jij ook TOTAAL NIET weet waarom hij dat deed. Het is iemand afrekenen op een aanname. Misschien vind Farioli het wel fijn dat iemand ervaren helpt. Zonder de situatie te weten - wat niemand kan weten tenzij iemand van Ajax er zelf wat over zegt - is het heel makkelijk om erover te oordelen.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Eens Goku en Tadic had op dat moment al wel wat meer betekent voor Ajax dan deze man die veel te veel verdient voor wat hij presteert

Sticks
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Wat hij verdient heeft serieus helemaal niets te maken met de vraag of hij misschien wel gevraagd is om bij de zijlijn te coachen of dat hij wel of niet een goede motivator is voor de spelers. Dat staat helemaal los van het onderwerp.

Sticks
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Theo Janssen is een anti-Ajaxmeneer. Dat mag, maar dan weet je dat je geen positieve teksten van hem hoeft te verwachten. Misschien is Henderson in de kleedkamer en rondom het team een goede motivator. Misschien heeft Farioli hem wel gevraagd om op te staan en zijn ding te doen. Misschien vinden de spelers het juist goed wat ie doet. Als je niks weet moet je niks roepen over positie ondermijnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen