Ten Hag blikt met ‘gemengde gevoelens’ terug op nederlaag tegen Liverpool: ‘Wel positieve dingen gezien’

4 augustus 2024, 09:14   Bijgewerkt: 4 augustus 2024, 09:21
Foto: © Imago

Erik ten Hag is niet blij met de manier waarop Manchester United in de nacht van zaterdag op zondag onderuitging tegen Liverpool (3-0). Toch ziet de oefenmeester voldoende aanknopingspunten waarop zijn ploeg kan voortborduren.

“Ik heb er gemengde gevoelens over, zou ik zeggen”, geeft Ten Hag na afloop van het duel met Liverpool aan op de clubkanalen. “Ik heb wel positieve dingen gezien, maar de manier waarop we tegentreffers krijgen, ben ik niet blij mee. Natuurlijk is Liverpool een goede ploeg. Ze zijn zeer agressief en erg goed voor de goal, dus dat hebben ze goed gedaan. Maar de manier waarop we ze tegen kregen, ben ik niet blij mee. Liverpool speelde erg goed, maar ze waren ook heel effectief.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Wereldster smeekte Ruud van Nistelrooij om een foto: 'Voelde me weer even veertien'

Tijdens de wedstrijd vielen er weer meerdere spelers van United geblesseerd uit, wat tot zorgen leidt bij Ten Hag. “Wel zullen we nog moeten kijken hoe het met ze gaat”, stelt de oefenmeester. “Bij Will Fish is het een blessure als gevolg van contact. Maar we moesten ook in de rust wisselen, want Jonny Evans was ziek. Victor Lindelof was uit voorzorg. Dus ja, er zijn wat blessures, maar we moeten afwachten hoe ernstig het is.” Ook Aaron Wan-Bissaka leek zich met een blessure te moeten laten vervangen, maar zijn naam wordt niet genoemd door de Nederlander.

LEES OOK: Grappen op sociale media na bizar moment André Onana tegen Liverpool

Voor Manchester United zit de trip in de Verenigde Staten er inmiddels op. Ten Hag kijkt tevreden terug op de tour. “De groep en staf, iedereen heeft het geweldig gedaan. Het is altijd zwaar aan het einde van zo’n tour, maar we zijn erg blij met iedereens inzet. Nu gaan we naar huis en moeten we herstellen, want het is zwaar. Zeker de laatste dagen en dan zo’n moeilijk duel op het einde, maar je leert wel veel over je team. Nu moeten we herstellen en voorbereiden op het volgende duel”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud van Nistelrooij oogst nu al lof bij Manchester United: ‘Geweldig dat hij hier is’

Manchester United-talent Joe Hugill is vol lof over zijn leermeester Ruud van Nistelrooij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

LCA
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het is nog zwaar ook dat topvoetbal (als ik dit moet geloven)...

ERIMIR
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het is wel bewonderenswaardig als je met 3-0 klop krijgt, je dan zegt wel positieve dingen te hebben gezien. Ik hoop voor Ten Hag dat het komend seizoen niet hetzelfde gaat verlopen als vorig jaar. Dan denk ik niet dat hij nog een kans gaat krijgen.

vleermuis
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

brrrr ik hoef geen tabloid te zien..een oefencampagne en alweer ehm 5 geblesserden ofzo..ehm 2 keer verloren 1 keer gewonnen? bij t eerste verlies in de eerste wedstrijd staat de volgende dag met koeieletters ontslag in de tabloids..en dat vind ik al veel druk als t seizoen nog niet eens begonnen is...wat heeft ten hag laten zien??dat vechtvoetbal je allemaal belessures oplevert..die transfers moeten nog komen en ze liggen al in de mand..hoe dan? enneja manchester is dus duidelijk te verslaan..met gemak en ook de middenmoter weet dat al voor t komende seizoen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen