'Ernstige twijfels' bij Santiago Giménez nadat Feyenoord miljoenenbod uit Nottingham van tafel veegt

20 augustus 2024, 07:46   Bijgewerkt: 20 augustus 2024, 10:12
Foto: © Imago/realtimes

Santiago Giménez heeft 'ernstige twijfels' over de vraag of hij Feyenoord wel zou willen verruilen voor Nottingham Forest, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers veegden zondag een openingsbod ter hoogte van 25 miljoen euro op de Mexicaanse spits resoluut van tafel.

Giménez ligt in Rotterdam-Zuid nog vast tot medio 2027 en lijkt niet van de wijs gebracht door de interesse van de Premier League-club. Op dezelfde dag dat Feyenoord het bod van Forest afwees, stond de spits 'gewoon' in de basis in het uitduel met PEC Zwolle. Giménez tekende tegen de Blauwvingers voor de vierde én de vijfde Feyenoord-treffer, waarmee hij de eindstand op 1-5 bepaalde.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Nottingham Forest schakelt door: Engelse club gaat voor andere spits dan Giménez'

Het openingsbod uit Nottingham komt niet in de buurt van het bedrag dat Feyenoord voor Giménez verlangt, zo schrijft bovengenoemde krant. Directeur Dennis te Kloese zou vasthouden aan een vraagprijs van 'dik 40 miljoen euro'. Mocht de nummer zeventien van het voorbije seizoen in de Premier League alsnog zaken willen doen, wat volgens De Telegraaf wel de verwachting is, dan zal er een bedrag 'richting de 35 miljoen euro' op tafel moeten komen om Feyenoord überhaupt te laten nadenken over een vertrek van de clubtopscorer.

LEES OOK: Kenneth Perez ergert zich groen en geel aan doelpuntviering van Santiago Giménez

Bovendien zal Giménez zelf óók overtuigd moeten worden door de avances vanuit Engeland. De spits "heeft ondanks eerdere gesprekken ernstige twijfels of hij Feyenoord wel wil verlaten", schrijft de ochtendkrant. In Rotterdam speelt de Mexicaan met zijn club immers om de prijzen en is hij ook komend seizoen verzekerd van Champions League-voetbal, terwijl hij een gooi kan doen naar de Nederlandse topscorerstitel. In Nottingham zou voor hem juist een strijd om een basisplaats - de club heeft met Taiwo Awoniyi, Chris Wood en Emmanuel Dennis al drie spitsen onder contract staan - én tegen degradatie te wachten staan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ja forest is geen top of sub top, voor je salaris is het interessant en om je misschien in de PL op de kaart te zetten zonder druk. Feyenoord speelt CL en de Eredivisie is geen uitbangbord, ook je salaris is een kwart van Forest. Dus zijn twijfels zijn begrijpelijk.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Ik snap Gimenez wel hij heeft het prima naar zijn zin bij Feyenoord. Heeft nog een contract van 3 jaar en Feyenoord speelt CL. Hij heeft geen zin in degradatievoetbal. Hij wil topscorer worden van Feyenoord dit jaar en dan komt er vanzelf een mooie transfer. Daarnaast ia de,e jo gen ook pas 23 jaar. Mocht er alsnog een goed bod komen van minimaal 40 miljoen van de juiste club kan er altijd nog gepraat worden.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Gelukkig is Feyenoord in de situatie dat verkoop van Gimenez geen prioriteit heeft, ondanks Ueda en Carranza. Beter lijkt mij om Ueda te verkopen en Santi dit seizoen te laten vlammen. Hij is pas 23 en heeft nog een complete toekomst voor zich.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Lekker nog een jaartje ballen bij Feyenoord, en dan naar het buitenland

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen