Spelers van Feyenoord rennen allemaal naar dezelfde persoon na winst op PSV

4 augustus 2024, 20:18
Foto: © ESPN

Timon Wellenreuther was zondagavond een van de helden van Feyenoord. In de strafschoppenserie tegen PSV keerde hij de inzet van Johan Bakayoko op knappe wijze. Na een 4-4 gelijkspel in reguliere speeltijd won Feyenoord in de penaltyserie.

Luka Ivanusec benutte de beslissende penalty. De spelers van Feyenoord vlogen hem als eerste in de armen, maar renden daarna massaal naar Wellenreuther. De keeper, die de voorkeur kreeg boven Justin Bijlow, kende een tumultueus optreden.

Artikel gaat verder onder video

De Duitser veroorzaakte de penalty waar Luuk de Jong de 4-4 uit maakte. Wellenreuther haalde in het strafschopgebied Guus Til neer, waarna arbiter Jeroen Manschot naar de stip wees. De keeper van Feyenoord kreeg tot zijn eigen opluchting geen gele kaart. Als dat wel was gebeurd, was dat zijn tweede geweest. Eerder in de wedstrijd pakte Wellenreuther geel voor protesteren.

LEES OOK: Feyenoord-fans zingen kwetsend spreekkoor na wissel Noa Lang

In de penaltyserie wist Wellenreuther de inzet van Bakayoko te keren. Terwijl hij met de ene arm al richting de hoek dook, kon hij de andere arm nog omhoog uitsteken om de bal over het doel te tikken. Verder schoot Guus Til hoog over, terwijl alle spelers van Feyenoord hun penalty's benutten.

© ESPN
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Bikkel
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Schandalig dat wellenreuther geen 2e gele kaart kreeg, terwijl dat in een identieke situatie aan de andere kant met Benitez wel gebeurde. Feyenoord wordt weer gematst door de scheids……

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Die smerige Luuk de Jong is al zoveel kaarten bespaard , gebeurd bij elke club weleens jankerd .

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Die overtreding op Gimenez, geen bal raken alleen de speler! Rood en een strafschop!! Hij was door gebroken en kon wel bij de bal. Dat kon Til niet en daarom liet die zich zo opzichtig vallen. En dan Veerman... ook zo'n jankend, als ze niet zo aan het schoppen waren geweest op Paxaio had ie niet zo vaak liggen rollen.

Hasi
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kijk nog een keer

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wellenreuther daar ga je nog veel problemen mee krijgen met die nieuwe regel van reclameren bij de scheidsrechter. Dat alle spelers er naar toe liepen is zwaar overdreven en een vieze streek richting Bijlow. In de wedstrijd maakte meneer een grote blunder en die niet gemaakt hebbende zou een overwinning al na 90 mintuten beslist zijn. Ook zijn communiceren naar zijn medespelers was slecht maar tja met deze trainer krijg je dat als spelers op de middenstip moeten verdedigen met maar 3 man. Hij had een rode kaart moeten krijgen terecht. Maar dat hadden er ook enkele van PSV moeten krijgen die totaal niet tegen verlies kunnen en ontzettend gematst zijn geworden door een zeer slechte fluitende MansPSVveld. Een trainer geel geven is een teken van zwakheid maar zoveel gele kaarten aan Feyenoord terwijl heel PSV aan het trappen was dat liet meneer doorgaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen