Sierd de Vos zorgt tijdens Panathinaikos - Ajax voor ergernis en wordt in de rust gecorrigeerd

8 augustus 2024, 21:17
Foto: © Imago

Waar Ajax in de eerste helft van de heenwedstrijd tegen Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League prima voor de dag kwam, slaagde Sierd de Vos er een stuk minder in te imponeren. De commentator van Ziggo Sport ging regelmatig in de fout. Zo haalde hij niet alleen Jordan Henderson en Kenneth Taylor een aantal keer door elkaar, maar bracht hij ook foutieve informatie over de temperatuur in Athene.

“We begrijpen dat Sierd de Vos op de kijkhuis steevast roept dat het hier 37 graden is”, zo tweet Ajax Life tijdens rust van het duel tussen Panathinaikos en Ajax. Het is zeker warm in Athene, maar De Vos drijft er een beetje in door. “Misschien in zijn bezemkast, want dat is echt een tikje overdreven. Het is hier nu zo’n 29 graden. Evengoed warm, daar niet van”, wordt de commentator gecorrigeerd door het officiële account van de Supportersvereniging Ajax.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Verrassende uitblinker bij Ajax: ‘Ik zit er met verbazing naar te kijken’

Het is niet de enige reden waarom de naam van De Vos gedurende het treffen in Athene voorbijkomt op social media. In de eerste helft bleek hij meermaals moeite te hebben de Ajax-spelers van elkaar te onderscheiden. Vooral Henderson en Taylor, die samen met Kian Fitz-Jim het Amsterdamse middenrif vormen, zouden volgens de commentator nogal veel van elkaar weg hebben. “Als Sierd de Vos nog één keer Taylor en Henderson door de war haalt gaat de afstandsbediening door de tv”, zo deelt iemand zijn frustraties op X.

LEES OOK: Ziggo zorgt tijdens Panathinaikos - Ajax voor grote frustratie bij kijkers: 'Het is weer gedaan met het genieten'

Het is voor iemand zelfs reden om De Vos uit te dagen een speler bij zijn juiste naam te noemen. “Challenge impossible”, zo klinkt het echter. Overigens zijn er ook wel degelijk complimenten voor de commentator. Een opmerking over Ajax-doelman Remko Pasveer wordt door in elk geval één kijker zeer gewaardeerd. “Het is een beetje oom Remko met zijn neefjes’, zoals altijd weer geniaal die Sierd de Vos”, leest het.

Volg de ontmoeting tussen Panathinaikos en Ajax hier live!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Berghuis verklapt wat Henderson na Ajax – Vojvodina appte naar hem

Steven Berghuis doet een boekje open over zijn verstandhouding met Jordan Henderson bij Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik heb één voordeel, namelijk dat ik geen favoriete commentator / verslaggever hebt. De helft gelooft ik toch niet van wat er gezegd wordt !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen