René van der Gijp weet hoeveel punten PSV en Feyenoord in Champions League gaan halen

30 augustus 2024, 08:54
Foto: © Talpa

René van der Gijp is niet heel hoopvol over de kansen van PSV en Feyenoord in de Champions League. Volgens de analist van Vandaag Inside haalt geen van beide ploegen meer dan tien punten in de acht wedstrijden die ze spelen.

Feyenoord weet sinds donderdag welke tegenstanders het gaat treffen in het miljoenenbal. De Rotterdammers nemen het op tegen Manchester City (uit), Bayern München (thuis), Bayer Leverkusen (thuis), Benfica (uit), Lille OSC (uit), Red Bull Salzburg (thuis), Sparta Praag (thuis) en Girona (uit). Wanneer de heren van Vandaag Inside over die loting beginnen, steekt Van der Gijp steekt met een komische opmerking van wal. "In principe, als je (Feyenoord, red.) tegen Salzburg een punt haalt heb je het goed gedaan. Kan je daarmee de play-offs halen?"

Artikel gaat verder onder video

Job Knoester schat de kansen van Feyenoord laag in. "Ja, natuurlijk. Ik denk dat ze een punt niet eens halen." Chris Woerts vindt dat wat overdreven. "Nee joh, niet zo negatief." Van der Gijp weet wel hoeveel punten Feyenoord gaat binnen harken. "Ze gaan zeven puntjes halen." Knoester weet dat dat niet genoeg gaat zijn. "Dan kom je niet bij de eerste vierentwintig."

LEES OOK: Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord: 'Ik kan me niet voorstellen dat dit klopt'

Ook over PSV zijn de heren niet heel positief. Die club werd aan de volgende tegenstanders gekoppeld: Liverpool (thuis), Paris Saint-Germain (uit), Juventus (uit), Shakhtar Donetsk (uit), Sporting Portugal (thuis), Rode Ster Belgrado (uit), Girona (thuis) en Stade Brest (thuis). Wanneer de opponenten van de Eindhovenaren worden getoond, reageert Johan Derksen gedecideerd: "Ook kansloos. Op dit niveau wordt PSV gestraft voor de slechte achterhoede." Woerts ziet het zonniger in. "Ze zullen toch wel bij de eerste vierentwintig komen?" Ook voor de ploeg van Peter Bosz doet Gijp een voorspelling. "PSV gaat tien punten halen."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Domper voor Feyenoord en Priske: steunpilaar moet onder het mes en is weken absent

Feyenoord moet het de komende tijd stellen zonder een belangrijke speler.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Gatsie wat is die Van der Gijp weer negatief. Er is nog geen bal getrapt. De ambities van Feyenoord en de aanhang om wat in de CL te betekenen is groot en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Top TD, ervaren coach met super ideeën, goede nieuwe aankopen en wat er nog bijkomt, sterkhouders m.u.v. Wieffer en Geertruida zijn behouden en ach de tegenstanders: formaliteit. Het wordt een makkie voor de Rotterdammers. PSV moet je ook niet zo maar afserveren Gijp. En die hippe Knoester roert ook zijn mondje, hij zit bij VI toch als juridisch adviseur ?

Sticks
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

FCJel
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik zie geen enkele feyenoorder zo reageren. Maargoed, ik zie wel meer accounts hier die door interne gesprekken het idee hebben dat andere mensen van alles vinden. Is dat toeval..?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Fc jel lekker tegen zichzelf laten lullen en liken 🤣🤣🤣

RWBY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@FCJel Ik snapt het niet. 🤔

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@FCJel, is het niet goed dan ? De afgelopen weken las ik alleen maar euforie over de CL, nou is het weer fout, snap er niks van. Die Gijp is altijd zo negatief, als je zo al begint.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

18 punten voor PSV, minstens 12 voor Feyenoord.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Schrift geleerde

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Dhr. Reuring, zou mooi zijn.

Kramer
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ergens een polletje bij te houden? Ik zet PSV op 12/13 punten.. misschien nog een gelijkspelletje tegen Juve. Feyenoord pittiger en dan moet het beter dan Willem 2 of Sparta. Maar ook die moeten er wel 9 of 10 kunnen halen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@kramer wij hebben gewoon een probleem wel interessant tegen top top clubs . Als speler haal je er wel lering uit. hoog tempo dubbel zo scherp zijn. Ach ja die 30 miljoen maken veel goed ook al ga je roemloos eruit

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik snap niet dat de top 3 niet bij deze heren uitkomt wanneer ze een top functie willen invullen als technisch directeur of adviseur... Man wat een inzicht en kennis hebben deze mannen toch. Azijn druipt er vanaf, Driessen is vast trots op ze....

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Elke ned club gaat niet ver komen in die cl .. Tussenronde als het mee zit . Ik kan me er niet druk om maken . Het belangerijkste is dat je wat leuke wedstrijden ziet ,en weer cl haalt voor komend seizoen . Dan moet er echter nog wel wat gebeuren de laatste dagen van de window.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ach vorig seizoen dachten de meeste mensen ook dat Ajax thuis tegen Feyenoord met 6-0 zou winnen. De rest is geschiedenis. Wacht het eerst maar eens af er komen heel veel mooie wedstrijden aan en het is goed voor het merk Feyenoord dat we er weer staan.

kib*
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

@Rudolf, wat heeft Ajax nou weer hier mee te maken ? Ajax speelt EL, wees maar niet bang, je club gaat weer 2e worden, de Zoetemelk of Poulidor van de laatste jaren, wees blij man, dank God Slot op je knieën.

haike
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

ik denk dat feyenoord het verdomd moeilijk krijgt, vooral hoe ze nu spelen! maar bij de 24 moeten ze kunnen zitten en die boeren psv zie ik wel bij de eerste 4 eindigen!! alleen die nieuwe opzet C.L. ik vind het verdomd wazig allemaal!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen