Van der Gijp krijgt tik op de vingers en laat niets meer van zich horen

27 augustus 2024, 15:13
Foto: © Talpa

René van der Gijp heeft een tik op de vingers gekregen van John de Mol. De voormalig voetballer heeft een boze mail ontvangen van de baas van Talpa, de omroep achter Vandaag Inside. Van der Gijp heeft zich de woede van de mediamagnaat op de hals gehaald met zijn uitspraken over de flinke werkdruk.

Begin augustus gaf Van der Gijp in gesprek met Shownieuws aan dat hij behoefte heeft aan een rustmoment gedurende het seizoen van Vandaag Inside. De oud-voetballer zou graag in april een maand ertussenuit gaan om het maken van de talkshow minder lang te laten voelen. In ruil daarvoor is Van der Gijp bereid om een flink deel van zijn salaris in te leveren.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Johan Derksen doet uiterst verrassende uitspraak over voortbestaan Vandaag Inside

De uitspraken van de tv-persoonlijkheid hebben ook de oren van De Mol bereikt. De producent is niet blij met Van der Gijp en besloot hem een lange mail te sturen waarin hij zijn onvrede uitte. “Ik kreeg verleden keer een mailtje van John de Mol, maar die duurde vrij lang”, vertelde de voormalig voetballer maandag in Vandaag Inside. “Er zat ook een soort teneur in dat hij het niet met me eens was enzo. Ja, daar moet ik niets van hebben”, is hij stellig.

LEES OOK: Mark Rutte stuurt tijdens uitzending Vandaag Inside appje aan Derksen, Genee en Van der Gijp

Van der Gijp heeft besloten geen antwoord terug te sturen naar De Mol. “Nee, ik ben niet zo’n antwoorder”, laat hij weten. De verwachting is dat de ergernis van de mediamagnaat zit in het feit dat Van der Gijp heeft geprobeerd om tijdens het lopende contract de regels te veranderen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De heftigste rel ooit bij Vandaag Inside: 'Ze scholden elkaar na afloop de huid vol'

Na zestien jaar als eindredacteur is Jan Hillenius niet meer verbonden aan het programma Vandaag Inside. Hij doet nu een boekje open.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Snip
Link gekopieerd!
    63
    + 1
avatar

Van der Gijp geeft geen antwoord n John de Mol. Waar haalt hij het lef vandaan om daar niet op te reageren. Die grote waffel van van der Gijp is walgelijk. Wat John de Mol al bereikt heeft , lukt van Gijp niet al wordt hij vijfhonderd. Lekker schoppen vanachter zijn glas rode wijn is lekker makkelijk. Van mij mag hij vanavond er mee ophouden.

Exitium
Link gekopieerd!
    97
    + 1
avatar

Ben je verplicht op elke mail te reageren dan? Ik heb ook wel vaker mails van een manager of directeur gekregen die ik na het lezen weggemikt heb omdat het nergens over gaat of omdat ik geen zin heb in de discussie ofzo.

Kramer
Link gekopieerd!
    55
    + 1
avatar

Nou krijg meer dan 100 mails per dag, beantwoord ze lang niet allemaal. Als de toon mij niet aanstaat dan stuur je maar een fatsoenlijke nieuwe mail. Je bent echt niet verplicht om een mail te beantwoorden. En als het over werkdruk gaat en dat Gijp er misschien aan onderdoor gaat dan moet je als baas eens koffie gaan doen en praten in plaats van laf een mailtje te sturen.

Angel Montana
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Kijk dan niet naar het programma! Je bent niet verplicht om re reageren op een mail waar alleen word geuit dat ze niet blij zijn met Gijp zijn uitspraken. Mooi dat weet hij dan ook weer. Wat moet je dan zeggen? Oh sorry meneer de mol?

Angel Montana
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Snap je? Zo zwak van de mol met zijn mailtje. kom op man. stap in je auto ga langs en PRAAT!

reginald grunder
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ik zal er geen moment om treuren dat v/d Gijp vertrekt
Dan zijn we gelukkig van ie harde luide en eritante lach van hem af.

Erik45
Link gekopieerd!
    65
    + 1
avatar

Weer een scheurtje in het bastion. Laten we hopen dat de fundering onder het programma onderhand zo poreus is dat de hele handel binnenkort in mekaar lazert. Een typisch geval van een productie gemaakt door kneuzen voor kneuzen. Pure wegwerp t.v. waar de hier boven zo bewierookte John de Mol ons al decennialang mee teistert

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    72
    + 1
avatar

passende reactie, Erik

Sticks
Link gekopieerd!
    53
    + 1
avatar

De bekende weg voor grote-mond-Gijp. Krijg je tegengas dan ga je gewoon niet reageren. Slappeling.

Link gekopieerd!
    46
    + 1
avatar

Het een echte super engnek,van mij mag ie eruit ,vervelende man

Angel Montana
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Waarom kijk je dan?

FriesR
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Zou hij met zijn IQ wel weten hoe hij een mail moet versturen of moet zijn vrouw dat doen voor hem? Of moet hij kijken op YouTube hoe dat moet? Want hij zit vaak als enigste om zijn stomme grappen te lachen. Vind al knap dat hij een mail kan lezen of überhaupt hoe een computer werkt.

glenn francis
Link gekopieerd!
    63
    + 1
avatar

Het is niet "als enigste" maar "als enige".Over dom gesproken.

fbookelman
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Tegenwoordig schijnt enigste ook te mogen.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Volgens Taaladviesnet niet

Kobus
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Goedemorgen Niet kijken beste mensen als je het een kut programma vind Niet zo moeilijk toch

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Dat is zeker zo. Bovendien, als dit programma verdwijnt verzint De Mol wel wat nieuwe bagger onder het motto: eens een proleet, altijd een proleet.

Sjonge@70
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ik snap niet als ze niet met elkaar door een deur kunnen nig aan tafel gaan zitten en 9 van de 10 keer ga het niet over voetbal maar constant een ander afzeiken en belachelijk maken maar owe als er tegen gas komt want tja dat kan toch niet vooral die bromsnor ff wat een oude zuurpruim. Maar allee ik kijk er toch best graag naar alleen maar hoe hij het tegen gas oppikt

Pieter Ott
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Vandaag inside is voor mij een van mooiste programmas,, de jongens komen van ver , daar zal gerust wel een een foutje gemaakt worden, ga met elkaar in gesprek en doe dat niet in het openbaar. Sterkte en geniet van elkaar.

Roeldijkstra
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Joh..... we kennen die vd Gijp nou toch wel.... Veel blaten en weinig wol.... Ik vind het toch nog wel knap dat deze heren het zolang op tv uithouden. Ik persoonlijk kijk heel af en toe zo'n afleveringkje maar als die Gijp begint met ..... JOHAN JOHAN JE BENT HET TOCH WEL MET MIJ EENS DAT bla bla bla weet je dat ze het niet eens zijn en de neuzen 1 kant op proberen te krijgen. Nee van mij mag het progamma stoppen ..... Valt me toch ook wel wat tegen van de Mol dat hij nog geen back up progamma heeft klaar staan.

benny barkel
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

1 strontvlieg doodslaan is erger dan vergrijp op tv

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen