Red Bull Salzburg - FC Twente op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

6 augustus 2024, 09:30
Foto: © Imago

FC Twente trapt dinsdagavond (6 augustus) het tweeluik met Red Bull Salzburg in de derde voorronde van de Champions League af met een uitwedstrijd in de Red Bull Arena. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het? En: hoe kun je Red Bull Salzburg – FC Twente kijken als je geen Ziggo-klant bent?

Hoe laat begint Red Bull Salzburg – FC Twente?

De heenwedstrijd wordt afgetrapt om 20.45 uur in de Red Bull Arena in Salzburg. De UEFA heeft de Portugees António Nobre aangesteld om het duel in goede banen te leiden. Hij wordt in Salzburg geassisteerd  door Pedro Martins en Nelson Pereira. De vierde man is Ricardo Baixinho. Er zal dinsdagavond ook een VAR aanwezig zijn, die tevens Portugees is. De videoscheidsrechter is Tiago Martins, die op zijn beurt wordt bijgestaan door Hugo Miguel.

Op welke zender is Red Bull Salzburg – FC Twente te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en FC Twenteis te zien op Ziggo Sport. De kabelexploitant heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en FC Twente te bekijken.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen