Kinderachtige reactie van Vinícius: Real Madrid-ster laat zich gaan tegen De Roon

14 augustus 2024, 21:53
Foto: © Ziggo Sport

Real Madrid-aanvaller Vinícius Júnior heeft zich in de slotfase van de eerste helft van de UEFA Super Cup tegen Atalanta Bergamo van en vervelende kant laten zien. De Braziliaan stond overduidelijk op de voet van Marten de Roon en kreeg daarvoor terecht een gele kaart. Vinícius was het echter niet eens met de scheidsrechter en vond dat De Roon zich aanstelde.

Atalanta Bergamo had in de eerste minuten de handen vol aan Real Madrid, dat met onder meer Kylian Mbappé, Rodrygo, Jude Bellingham en Vinícius een surplus aan kwaliteit op het veld heeft staan. De Italianen hadden veel overtredingen nodig om Real Madrid af te stoppen. Atalanta Bergamo groeide gaandeweg de eerste helft in de wedstrijd en richting de slotfase waren het juist de Spanjaarden die een aantal keer werden teruggefloten.

LEES OOK: Mbappé vernedert De Roon: pijnlijke actie gaat viraal

Artikel gaat verder onder video

Eerst ontving Jude Bellingham een gele kaart nadat hij hard doorging op de doelman van Atalanta Bergamo en een paar minuten later werd Vinícius op de bon geslingerd. De Braziliaan kreeg een pass van Mbappé niet onder controle. In een poging de bal bij zich proberen te houden ging hij boven op de rechtervoet van De Roon staan. Vinícius was overduidelijk te laat, maar liet desondanks blijken dat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter om hem op de bon te slingeren. Vinicíus wees met een vinger naar De Roon en wilde hem daarmee ongetwijfeld duidelijk maken dat hij zich niet moest aanstellen. Op de beelden is echter te zien dat Vinícius een duidelijke overtreding begaat.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ten Hag schakelt door en gaat na De Ligt en Mazraoui achter volgende ex-Ajacied aan'

Manchester United krijgt mogelijk nóg een smaakmaker van het Ajax van 2018/19.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Juist door dit soort enge reacties maakt hij zich impopulair en wordt hij racistisch bejegend de griezel. Hij roept het zelf over zich af en daarna kruipt ie in de slachtofferrol.

LudiekInside
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Redens genoeg om niet echt populair te zijn maar er is geen enkele reden om racistisch bejegend te worden. Hoe simpel ben jij om dit zo te zien?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het gaat fout door dat als excuus voor racisme te zien. Ook al is het gedrag op het veld misschien niet het gedrag dat je wilt zien, dat betekent niet dat je een ander daarom maar racistisch mag benaderen.

Steeck03
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Vinicius kan zo goed voetballen, maar die maniertjes maken heb niet populair. Ik denk dat hij te veel naar Neymar heeft gekeken. Jammer, concentreer je op het voetballen en je wordt een grootheid.

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Er mankeert toch wat aan die gast, ik zie hem dat wel vaker doen, misschien is dan de anti-bijt cursus van Suarez iets voor hem.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen