Real Madrid is er klaar mee en komt met stevige aantijgingen richting FC Barcelona

28 augustus 2024, 18:30
Foto: © Imago

Real Madrid denkt dat FC Barcelona op een onrechtmatige manier Dani Olmo heeft ingeschreven voor het komende seizoen. De middenvelder kwam over van RB Leipzig, maar kon niet gelijk worden ingeschreven. Op een manier waar De Koninklijke zijn twijfels bij zet, kon dat alsnog.

In Spanje mag een nieuwe speler als vervanger worden ingeschreven voor LaLiga-wedstrijden als iemand langdurig geblesseerd raakt. Andreas Christensen haakte onlangs af, waardoor Olmo ingeschreven kon worden. Maar Real Madrid denkt niet dat de Deense verdediger er lang uit ligt, maar slechts vier tot zes weken. "Het is een farce", schrijft Real Madrid TV. "Real Madrid moet een zeer van vuil door in Spanje."

Artikel gaat verder onder video

De club zet zijn vraagtekens bij het beleid van LaLiga. "Opeens is een blessure van vier tot zes weken 'langdurig'. LaLiga staat het toe, het is een competitie die niet voor zichzelf opkomt. Olmo is vervolgens direct belangrijk." De Spanjaard maakte de winnende in het duel tegen Rayo Vallecano (1-2). "Het is allemaal heel markant, heel raar. Bovendien: het bedrijf dat beeldrechten heeft en de leiding heeft over de VAR, heeft er duidelijk wat aan als FC Barcelona de competitie wint. Deze competitie verdient beter."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ten Hag schakelt door en gaat na De Ligt en Mazraoui achter volgende ex-Ajacied aan'

Manchester United krijgt mogelijk nóg een smaakmaker van het Ajax van 2018/19.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als Real hiermee aankomt dan zijn ze wel ongelooflijk stom daar (geweest) Zelf een klein kind weet niet wat lang betekent. Ik wil een ijsje. Dan moet je wachten tot morgen.......zo lang???

Diehardbarcafan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh daar komen we weer real moet een keer ophouden om met zulke berichten te komen g lekker naar je zelf kijken de gene die hier elke keer word geholpen door la Liga is real Madrid en ga lekker haten waarom om die olmo in 45 min de wedstrijd beslist gaan jullie. Janken weet je wat dit betekent dat niet tegen kan als we het goed doen vorige jaar hoorden we je niet omdat julllie eerste stonden nou staan jullie niet boven aan dan gaan ze zulke conclusies trekken ga lekker voetballen jullie kunnen alleen maar spelers kopen die het voor jullie doen wij doen het met de jeugd dat jullie niet zulke goeie jeugdopleiding hebben van jullie ons afkraken ga lekker voetballen en stop een keer mee om ons elke keer te zwart maken Niks nutte ga lekker voetballen

Qwertqjdn
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Luister jochie, regels zijn regels. Die regels zijn er om een league eerlijk te maken. Als je dan clubs hebt zoals man city en barca die zich schijnbaar boven de regels voelen dan verpest dat heel de league. En niet vergeten hoeveel julie hebben gejankt vorig seizoen, na elke wedstrijd janken over de scheidsrechter enzo😂😂😂

Mz
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Zielig hoor , zoveel steren hebben ze en toch nog zeiken over 1 geregistreerde spelen van barca 😂😂, ze zijn mischien bang gewoon voor barca 😂

Qwertqjdn
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Regels zijn regels pik. Weet nog al te goed dat barca vorig jaar constant zat te janken over alles en iedereen puur omdat ze niet konden winnen. En nu omdat ze de regels verbreken en iemand zegt er iets van zijn ze zogenaamd bang?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen