'PSV meldt zich met miljoenenbod bij AS Roma'

25 augustus 2024, 08:37   Bijgewerkt: 25 augustus 2024, 09:33
Foto: © Imago

PSV heeft een bod van negen miljoen euro uitgebracht op Nicola Zalewski, weet Gianluca Di Marzio te melden. De regerend landskampioen is druk op zoek naar versterking voor de achterhoede en zoekt daarbij ook naar linksback. PSV heeft meerde opties voor de linksbackpositie, maar lijkt nu vol in te zetten op de Poolse linksback van AS Roma.

Het leek er op dat PSV zou gaan voor een huurspeler voor de linksbackpositie. Hiervoor was Renan Lodi van het Saudische Al-Hilal in beeld. Door de zware blessure van Sergiño Dest - de Amerikaan keert naar verwachting pas na de jaarwisseling terug op het veld - is PSV naarstig op zoek naar een versterking voor de linksbackpositie. Helemaal nu ook Mauro Júnior geblesseerd moet toekijken en Fredrik Oppegard vooralsnog niet weet te overtuigen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Joey Veerman doet live op televisie droevige onthulling tegenover Hans Kraay junior

Volgens Di Marzio heeft Zalewski het aanbod van de Eindhovenaren in beraad, waardoor het goed mogelijk is dat de linksback AS Roma deze zomer nog verlaat. Het is alleen geen uitgemaakte zaak dat de Eindhovenaren de Pools international binnenhengelen. AC Milan en Napoli zouden ook geïnteresseerd zijn in Zalewski. Beide clubs zouden een ruildeal met de Giallorossi willen, al lijkt de interesse van Napoli bekoeld.

LEES OOK: Noa Lang (25) misdraagt zich na wissel en richt schade aan buiten het veld

De tweebenige Zalewski is multifunctioneel inzetbaar, zo kan hij de gehele linkerkant bestrijken maar ook uit de voeten op de rechterflank. Afgelopen seizoen speelde de Pool 33 wedstrijden voor AS Roma in alle competities. Daarin was hij goed voor drie assists. Onder trainer Daniele De Rossi verloor Zalewski zijn basisplaats in Rome. Al begon de Pool afgelopen weekend nog wel in de basis tegen Cagliari (0-0). De linksback heeft bij AS Roma nog een contract tot medio 2025.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walter Benítez 'voelt zich in de maling genomen' door PSV

Doelman Walter Benítez is niet blij met de gang van zaken bij PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Vanochtend Bart Vriends gehoord en Joey Veerman. Voor mij is het nu duidelijk, als een buitenlandse club zich meldt dan zal je als speler wel gek zijn om nee te zeggen. Al moet je naar een midden motor in het buitenland (zelf vind ik dat verstandiger) dan moet je dat doen. Wij zijn gewoon niet aantrekkelijk genoeg voor het buitenland en met wat Ajax de laatste 2 jaar heeft gepresteerd zal het heus niet beter worden. Dan laat ik het Ned. elftal er zelf buiten. Zeer slecht gepresteerd en alleen Schouten? speelt hier en was basisspeler

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Een Ferrari heeft geen ‘midden motor’, maar da’s logisch.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen