'PSV-transfer Van den Berg nog altijd niet uitgesloten'

14 augustus 2024, 14:09
Foto: © Imago

Voetbal International sluit niet uit dat Sepp van den Berg deze transferwindow nog de overstap maakt naar PSV. Dinsdag werd gemeld dat de Eindhovenaren geen vertrouwen meer hebben in de komst van de Nederlandse verdediger en dat ze doorschakelen aan andere doelwitten. Een van de kandidaten zou FC Nordsjaelland-verdediger Adamo Nagalo zijn. Volgens VI is dit allemaal onderdeel van ‘Het Spel’.

Het was een publiek geheim de afgelopen weken: PSV wil Van den Berg dolgraag overnemen van Liverpool. De concurrentie, van onder meer 1. FSV Mainz 05, is enorm en dan is er nog de forse vraagprijs die de nieuwe club van trainer Arne Slot hanteert. Naar verluidt verlangen The Reds ruim twintig miljoen euro voor de 22-jarige centrale verdediger. Dit bedrag is PSV-directeur Earnest Stewart te gortig, waardoor dinsdag naar buiten kwam dat de Eindhovenaren doorschakelen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Sepp van den Berg weet naar welke club hij graag wil, maar zit in de wachtkamer

Marco Timmer van VI begrijpt dat de technisch directeur een keer moet doorschakelen, maar plaatst toch een kanttekening. “Met nog zeker tweeënhalve week te gaan in deze transferwindow die moeizaam op gang komt, lijkt bovenstaande op dit moment toch te voorbarig. Aannemelijker is het dat het bericht dat PSV doorschakelt onderdeel is van ‘Het Spel’.”

LEES OOK: 'Cruciale week voor PSV en Van den Berg, Eindhovenaren gaan mogelijk voor drie nieuwe spelers'

Volgens het weekblad wordt dit spel iedere transferperiode opnieuw gespeeld door clubs, spelers en hun zaakwaarnemers bij het afronden van transfers. “De recente uitlatingen over de transfersom van Van den Berg en de reactie vanuit Eindhoven kunnen achteraf wellicht toch vooral als strategie in de eindfase van Het Spel dat wordt gespeeld, worden bestempeld”, schrijft Timmer.

In Eindhoven lijkt men dus altijd nog te hopen op de komst van Van den Berg. “In de eindfase van Het Spel zal duidelijk worden wie er uiteindelijk over de langste adem beschikt. Sta er niet gek van te kijken als Sepp van den Berg straks gewoon in het rood-wit van PSV in het Philips Stadion is te bewonderen”, concludeert VI.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV grijpt mis: voormalig Ajax-ster na persoonlijk akkoord dicht bij transfer naar Napoli

PSV lijkt de komst van een voormalig aanvaller van Ajax uit het hoofd te moeten zetten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ongelofelijk hoeveel artikelen we al niet over Sepp moeten hebben lezen terwijl hij nog gewoon bij Liverpool zit. Misschien eens minder zaken publiceren van zogenaamde kenners die iets ‘niet uitsluiten’?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen