PSV schakelt door na gigantische domper en onderhandelt met Nordsjaelland

30 augustus 2024, 07:52
Foto: © Imago/realtimes

PSV is aan het doorschakelen na van centrale verdediger

€4.9M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ko-itakura">Ko Itakura. Volgens verschillende media, waaronder het Eindhovens Dagblad, zetten de Eindhovenaren momenteel vol in op de komst van Adamo Nagalo. De 21-jarige verdediger moet overkomen van het Deense FC Nordsjaelland.

De Eindhovenaren deden er de afgelopen dagen alles aan om Itakura naar het Philips Stadion, maar hier slaagden de beleidsbepalers van PSV niet in. Er móét een verdediger bij, waardoor Earnest Stewart inmiddels werk heeft gemaakt van een nieuw transferdoelwit. Dat is Nagalo geworden. De centrale verdediger uit Burkina Faso zou volgens PSV-watcher Rik Elfrink voor een bedrag van ongeveer zeven miljoen moeten kosten.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord: 'Ik kan me niet voorstellen dat dit klopt'

De journalist noemt het een haalbare optie voor PSV, dat eerder mistastte bij verdediger Sepp van den Berg wegens het té hoge prijskaartje. De salariseisen van Nagalo in Eindhoven lijken geen probleem te gaan vormen, waardoor het momenteel aan technisch directeur Stewart is om eruit te komen met de Denen. Als dat lukt moet Nagalo alleen nog medisch gekeurd worden.

Nagalo is niet de enige aanwinst die richting Eindhoven moet komen, want ook Rick Karsdorp moet de gelederen van PSV gaan versterken. De oud-verdediger van Feyenoord is al akkoord met PSV, waardoor zijn komst slechts een kwestie van tijd lijkt. De verdediger komt transfervrij over van AS Roma en volgt in het Philips Stadion Jordan Teze op.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Peter Bosz: 'Hij is technisch de beste speler die ik ooit gezien heb'

PSV-trainer Peter Bosz vertelt wie ‘technisch de beste speler’ is met wie hij ooit heeft gewerkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zij hebben het maar druk bij PSV, toch blijft PSV tot op dit moment de sterkste club van Nederland. Laat het maar aan Stewart over, top TD, de beste van dit moment.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen