'PSV neemt beslissing in transfersoap en kijkt naar andere namen'

13 augustus 2024, 21:51
Foto: © Imago

PSV gaat definitief niet meer achter Sepp van den Berg aan, zo meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren hebben geen vertrouwen meer in de komst van de jonge verdediger en schakelen door naar andere transferdoelwitten.

Van den Berg had zelf wel naar PSV willen komen, maar dat geldt ook voor 1. FSV Mainz 05, de club waar de Nederlander vorig seizoen op huurbasis speelde. Het struikelpunt is echter de vraagprijs van Liverpool, waar Van den Berg onder contract staat. Zij vragen 20 miljoen euro voor de 22-jarige verdediger, iets waar PSV niet aan wil voldoen. In het verleden legden de Eindhovenaren ook nog nooit zo'n hoog bedrag neer voor een verdediger. Liverpool wil bovendien pas aan het einde van de transferperiode een keuze maken over Van den Berg, aangezien er nog veel onduidelijkheid is rondom de verdedigers in de selectie van Arne Slot.

Artikel gaat verder onder video

Naast Mainz zouden er nog een hele hoop andere clubs geïnteresseerd zijn in de handtekening van Van den Berg. Zo worden VfB Stuttgart, TSG Hoffenheim 1899, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg genoemd. Het zal dus pas eind augustus duidelijk worden waar de centrale verdediger volgend seizoen speelt.

LEES OOK: PSV komt met 'heel kort antwoord' na bod uit Premier League op Boscagli

Nu Van den Berg niet meer door PSV binnen zal worden gehaald, gaat de club naar andere doelwitten kijken. Een naam op dat lijstje is die van Adam Nagalo, een 21-jarige verdediger van FC Nordsjaelland uit Denemarken. Daarbij moet PSV wel afrekenen met andere geïnteresseerde clubs uit Engeland en Frankrijk. Voor de linksbackpositie is Robin Gosens een gegadigde. Gosens speelt momenteel bij Union Berlin.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Peter Bosz: 'Hij is technisch de beste speler die ik ooit gezien heb'

PSV-trainer Peter Bosz vertelt wie ‘technisch de beste speler’ is met wie hij ooit heeft gewerkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

LCA
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

PSV heeft een redelijk eenvoudige start van het seizoen, anders hadden ze echt wel een paar potjes op hun broek gekregen met de huidige verdediging. Tja je moet er 1tje meer dan de tegenstander maken hé, en met de huidige voorhoede en middenveld zit dat(voorlopig) wel snor..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen