Joey Veerman spreekt op persconferentie grote irritatie over Feyenoord uit

4 augustus 2024, 22:24
Foto: © Imago

Joey Veerman heeft zich gestoord aan het gedrag van de spelers van Feyenoord. De middenvelder van PSV vond de ploeg van Brian Priske ‘irritant’ en ‘vervelend’, zegt hij op het persmoment na de nederlaag.

“'Het was spectaculair, alleen in het veld was het een beetje vervelend en irritant. Elke keer op de grond liggen en tijdrekken. Maar goed, dat hoort er blijkbaar bij”, verzucht Veerman, die op het veld nog een verschil zag tussen de twee ploegen. “''Als je ziet hoe wij kansen creëren, dan creëren wij ze echt uit, vind ik, kwaliteit.”

Artikel gaat verder onder video

“Wij krijgen de kansen tegen uit fouten die we zelf maken. Als we dat gewoon weer op orde krijgen, dan is er niks aan de hand. Als speler had je het gevoel dat wij die goal toch wel zouden maken, maar als je ze dan elke keer zo tegen krijgt, dan is dat vervelend”, erkent Veerman.

LEES OOK: Noa Lang baalt: ‘Kan echt niet, we zijn in alle facetten beter dan Feyenoord’

Trainer Peter Bosz zegt dat het ‘van beide kanten’ geen goede wedstrijd was. “''Ik kan me voorstellen dat het met 4-4 een spectaculaire wedstrijd is, maar het was geen goede wedstrijd. Niet van onze kant en ook van Feyenoord niet. Dit is niet echt goed voetbal geweest.” Het genrek vaan fitheid van de internationals wil hij niet opvoeren als excuus. “''Ik vind dat we ook met dit elftal gewoon van Feyenoord moeten winnen. Dat hebben we niet gedaan en dat is jammer.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Manschot moet het ontgelden na ‘erg zwak optreden’: ‘Wat een ongelooflijke clown’

Scheidsrechter Jeroen Manschot is de gebeten hond na het duel tussen PSV en Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    57
    + 1
avatar

Beginnen op Ajax te lijken, slechte verliezers

Klantenservice
Link gekopieerd!
    62
    + 1
avatar

Dat op de grond liggen en tijdrekken is inderdaad vreselijk irritant. Ik vind persoonlijk dat het de sport een beetje verpest. Alleen denk ik niet dat er vanuit een psv speler hierover gewezen moet worden naar een andere club. Er zijn namelijk genoeg spelers bij PSV die dit ook enorm doen als ze minimaal voor staan. Helaas zie je dit bij elke club terug.

Zadkine
Link gekopieerd!
    63
    + 1
avatar

Lopez tijdrekken? Ging er geblesseerd af. Nieuwkoop ging er geblesseerd af. Ueda rekt geen tijd, veinst geen blessure heeft ff auw, staat op en krijgt geel. Bijzondere is dat PSV meer overtredingen maakte en aanzienlijk minder kaarten kreeg.

Flamingo
Link gekopieerd!
    62
    + 1
avatar

Misplaatste arrogantie van de spelers van psv

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Enige verschil is dat ze niet allemaal lang heten

FCJel
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Een waardeloos EK, vandaag liep het niet allemaal zoals gepland; is het misschien toch niet allemaal net te hoog gegrepen voor meneer? Waren de prestaties van vorig seizoen wellicht wat misleidend? Uiteindelijk lag het vorig jaar behoorlijk dicht bij elkaar; 1x winst psv, 1x winst feyenoord, 1x gelijk. We gaan het meemaken dit seizoen. Mooie, spannende opening in ieder geval!

Mijnmening.
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Dat tijd rekken is een verschijnsel bij alle clubs geworden. Niet alleen bij Feyenoord maar ook bij PSV. Dat tijd rekken wordt dan gecompenseerd door extra tijd toe te voegen. Ik ben wel verrast als Feyenoorder dat ze de schaal hebben gewonnen. Zag Psv toch als favoriet. De Johan Cruyff schaal is een leuk hebbedingetje geworden. In beginsel zag niemand er wat in want wat levert het nu op. Je wint er geen extra punten mee of een plek in de Europese competitie maar nu vinden clubs het toch wel een leuke prijs en wordt er ook voor geknokt. Was een rommelige maar vermakelijke pot maar vanaf komende week begint het echte werk weer. Ben benieuwd. Hopelijk wordt het een leuke competitie zonder incidenten.

carlosdasilva
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

ik vind op de grond liggen belachelijk doen alle clups wel, daar moeten ze extra goed naar kijken door de var en anders opstaan en verder gaan. gaat veel voetbaltijd aan verloren

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Een hele goede afspiegeling van het huidige topvoetbal in Nederland, niet meer en niet minder, precies zoals het is, en je ziet wat overblijft als je de buitenlandse spelers even niet meerekent in kwaliteit.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Echt type psv speler, niets laten zien , lekker naar de wedstrijd, lopen lullen wij hadden moeten winnen !!! nou nou veerman, ga eerst zelf maar eens fatsoenlijk voetballen!!! jullie lijken allemaal wel wat op luuk de jong , die heeft ook altijd wat te zeiken!!!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Als je de heletijd loopt te trappen ,heb je dat tegenstanders gaan liggen . Dat is geen tijdrekken . Ooit gehoord van je ploeggenoten luuk de jong,noaatje de neprapper ,die liggen zeker nooit . Psv mocht met deze hele slechte scheids sowieso niet klagen . Eerste goal was een lachertje en had nooit geteld mogen worden . Verder zegt de gele kaart voor paixao alles . Kijk die fff terug . Paixao komt dankzij een duel ten val. Zegt niks ,rolt niet door , krijgt de vrije trap maar vervolgens ook geel !!!!!. De 1e pingel was ook gewoon rood zechiel is er door en hij gaat vol op zijn voet staan

Laurens1
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Jammer dat als je bij Feijenoord komt je tegen 13 man speelt, het publiek en meestal is de scheidsrechter ook op de hand van Feijenoord! Tijdrekken schijnt erbij te horen helaas. Ik denk wel dat scheidsrechter wat objectiever had mogen fluiten, in deze kwalitatief matige wedstrijd overigens!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Kijk de wedstrijd gister ff terug en probeer het dan nog eens . Verder gebeurd in veel stadions hetgeen wat je beschrijft over Feyenoord /de kuip . Heel vaak ook het tegenovergestelde . Een scheids die percé wil laten zien dat hij geen thuisfluiter is .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ben het niet met je eens wat betreft de scheidsrechter tijdens deze wedstrijd. Hij floot naar beide kanten heel onduidelijk, wisselvallig en slecht. Spelers wisten niet goed waar ze aan toe waren. In meerdere vergelijkbare situaties nam hij verschillende beslissingen. Beide clubs hadden in dit geval echt last van de scheidsrechter, niet slechts 1 club.

Hasi
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

nog een keertje kijken Laurens

Hasi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

waar heb jij het over

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zegt hoofdmatennaaier Noa Lang, wat een engnek zeg! Slechte verliezers, want Feijenoord had er ook best een paar meer kunnen(moeten) maken.En Veerman, ga eerst maar een grote mond opzetten als je een stap hoger ook mee kan, ff terug in je mand! Trouwens een zeer vermakelijke wedstrijd voor de onpartijdige toeschouwer zoals ondergetekende.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Manschot zelden zo slecht zien fluiten. En verschil in aantal gele kaarten belachelijk. PSV maakte veel meer ( soms forse) overtredingen die nietwerden bestraft.

boyke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

veerman Je moet je schamen om deze woorden. Je bent zelf een van de grootste irritante speler die er rond loopt en dekt de beste van het veld te zijn. Met je belachelijke uitspraak als je ziet hoe wij kansen creëren, dan creëren wij ze echt uit, vind ik, kwaliteit. Lul niet man je scoort er niet voldoende uit. Wij krijgen de kansen tegen uit fouten die we zelf maken zo goed kun je voetballen als team dat je dat niet eens onder de knie hebt. We hebben een zanger met een speciaal gebaar en jullie hebben een speler met een speciaal gebaar die niets dan ellenbogen in hun middel, hoofd e.d. krijgen. Je moet wel tegen je verlies kunnen maar meneer Veerman kan dat schijnbaar niet die kleuter. Leg je neer bij je verlies. Bosz vind dat we ook met dit elftal gewoon van Feyenoord moeten winnen. Dat hebben we niet gedaan en dat is jammer, Bedoelt hij daar de amateurs van Feyenoord mee, dat vermoed ik. Hij had nergens geen recht op. Dat het een slechte wedstrijd was daar heeft hij gelijk in maar ga niet liggen mekkeren kinderachtige Eindhovenaren. Zielig om te zeggen dan spelers gaan liggen om tijd te rekken terwijl je als PSV daarom bekend staat. Dag Veerman. Blijf je best doen en leer eerst eens sportief gedrag te vertonen en tegen je verlies te kunnen. Zo was je op het EK ook super slecht.

J. Reppel
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Psv eendagsvlieg zie nou maar eerst om weer kampioen te worden zal nirt meevallen hoor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen