PSV kan droomtransfer vergeten: vraagprijs schiet gigantisch omhoog

20 augustus 2024, 16:03   Bijgewerkt: 20 augustus 2024, 16:15
Foto: © Imago

PSV lijkt de komst van Sepp van den Berg te kunnen vergeten. De verdediger van Liverpool is volgens David Ornstein van The Athletic op weg naar Brentford FC, terwijl Florian Plettenberg weet dat ook Bayer Leverkusen nog altijd hoopt op de komst van Van den Berg.

Brentford FC is bereid om aan de door Liverpool gestelde vraagprijs van twintig miljoen euro te voldoen. Hierdoor zou PSV definitief naast de komst van de Nederlandse centrale verdediger grijpen. Brentford FC was ook geïnteresseerd in Dara O’Shea (Burnley) en Anel Ahmedhodzic (Sheffield United) maar lijkt toch te gaan voor Van den Berg.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: PSV ziet flop van seizoen 2023/24 transfer van 14 miljoen euro maken

Bayer Leverkusen mengt zich in strijd om Van den Berg

Het lijkt er echter op dat ook Bayer Leverkusen ver wil gaan voor de oud-verdediger van PEC Zwolle. Plettenberg, journalist namens SkyDeutschland, meldt dat de kampioen van het afgelopen Bundesliga-seizoen contact heeft gehad met Liverpool over een transfer. The Reds zouden volgens de informatie van de Duitsers zelfs 25 miljoen pond (29,3 miljoen euro) verlangen voor Van den Berg.

Door de te hoge vraagprijs wil PSV doorschakelen. De Eindhovenaren zijn dringend op zoek naar versterkingen in de defensie. Jordan Teze zette vandaag (dinsdag) zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij AS Monaco, terwijl Olivier Boscagli maar wat graag de overstap naar de Premier League wil maken.

LEES OOK: PSV grijpt mis: voormalig Ajax-ster na persoonlijk akkoord dicht bij transfer naar Napoli

Daarnaast zijn Mauro Júnior en Sergino Dest voorlopig niet inzetbaar wegens blessures. Dinsdag kwam naar buiten dat PSV ‘topfavoriet’ is in de strijd om Gonzalo Montiel. De 27-jarige Argentijn moet de opvolger worden van Teze. PSV is daarnaast ook doorgeschakeld naar Adamo Nagalo.

Ook Feyenoord wilde Van den Berg

Feyenoord heeft in deze transferperiode ook interesse gehad in Van den Berg, zo wist Voetbal International te melden. Het medium wist dat de Rotterdammers 'een kans zouden maken' bij de Nederlander.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Eindhovens Dagblad weet welk bedrag PSV minimaal verlangt voor Boscagli

Olivier Boscagli wil graag een transfer maken van PSV naar Brighton & Hove Albion

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Clubs denken als je CL speelt (voor de 2de keer op rij) dan heb je geld en zal je moeten dokken Spelers willen betere contracten. Iedereen ziet hoeveel geld er binnen komt en willen ook wat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen