'PSV houdt rekening met bod op sterspeler in laatste weken augustus en kijkt naar vervangers'

13 augustus 2024, 16:47   Bijgewerkt: 13 augustus 2024, 17:20
Foto: © ESPN

PSV heeft tot nog toe het enige bod op Johan Bakayoko van Nottingham Forest afgeslagen, maar weet ook dat de Belgische vleugelspeler alsnog kan vertrekken deze zomer. Volgens Sacha Tavolieri hebben de Eindhovenaren een lijstje klaarstaan met potentiële vervangers.

De rechtsbuiten kan op interesse rekenen van meerdere buitenlandse clubs, maar volgens de voetbaljournalist is alleen het Engelse Forest ook echt concreet geworden voor Bakayoko. Die club zou de Belg hebben afgeslagen, omdat hij in een ploeg wil spelen die voor de titel speelt. Forest werd vorig jaar 17e in de Premier League, zes punten boven de degradatiezone. De club kreeg wel vier punten in mindering vanwege financiële schendingen, maar ook zonder die straf was Forest 17e geëindigd.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOk: ‘Leipzig heeft niet alleen Bakayoko in het vizier, ook Ajax-flop kandidaat voor opvolging Olmo’

PSV wil de vleugelspeler graag langer aan zich binden en probeert Bakayoko dan ook te overtuigen om een nieuw contract te tekenen. Tijdens de eerste twee officiële duels van het seizoen was de PSV'er gelijk belangrijk: tegen Feyenoord (4-4, v.n.s.) in het duel om de Johan Cruijff Schaal leverde hij een assist, terwijl hij tegen RKC Waalwijk (5-1 winst) een doelpunt maakte.

De clubleiding van de Eindhovenaren is zich er volgens Tavolieri bewust van dat er nog interessante transferbedragen kunnen worden geboden op Bakayoko, in de laatste weken van de transferperiode. Daardoor heeft de club een lijstje opgesteld met vervangers waarnaar het direct kan schakelen, mocht de rechtsbuiten alsnog bij PSV vertrekken. Eredivisieclubs kunnen tot en met 2 september nog spelers kopen, terwijl de meeste transferperiodes voor buitenlandse clubs ook rond die datum sluiten. Spelers kunnen na 2 september nog naar andere landen vertrekken waar de transferperiode later sluit.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Peter Bosz: 'Hij is technisch de beste speler die ik ooit gezien heb'

PSV-trainer Peter Bosz vertelt wie ‘technisch de beste speler’ is met wie hij ooit heeft gewerkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen