Priske tegen Driessen: 'Ik hoop dat je respecteert dat ik geen antwoord kan geven'

10 augustus 2024, 19:35
Foto: © ESPN

Brian Priske kan niet zeggen of Antoni Milambo en Gjivai Zechiël nog voor Feyenoord spelen na de sluiting van de transfermarkt. De twee middenvelders maakten in de afgelopen weken een goede indruk op Priske, maar desondanks is het nog onzeker hoeveel speeltijd ze kunnen krijgen in het nieuwe seizoen

Milambo maakte zaterdag het enige doelpunt voor Feyenoord tegen Willem II (1-1). Hij kreeg de voorkeur boven Zechiël, die vorige week nog een basisplaats had tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Journalist Valentijn Driessen vraagt op de persconferentie na het duel met Willem II of Milambo (19) en Zechiël (20) verhuurd mogen worden.

Artikel gaat verder onder video

“Ik ben heel blij met deze twee jongens. Dat is ook waarom ik ze in deze twee wedstrijden heb laten spelen”, legt Priske uit. “Er liggen zeker nog meer minuten voor ze in het verschiet. Het is moeilijk voor mij om te zeggen wat er tot het eind van de transfermarkt gaat gebeuren. We zijn nog steeds druk bezig met veel verschillende dingen. Het is een heel moeilijke vraag om een duidelijk antwoord op te geven.”

LEES OOK: Voetbalfans verbijsterd: geen VAR in tweede helft Feyenoord - Willem II

“Misschien gebeurt er in de komende weken iets waardoor de situatie verandert. Ik hoop dat je respecteert dat ik nog niks kan zeggen. Op dit moment ben ik heel blij met deze jongens. Ik heb er niet over nagedacht om ze te verhuren”, maakt Priske duidelijk.

Driessen countert met de opmerking dat Priske als hoofdtrainer het besluit mag nemen. “Het is te makkelijk om te zeggen dat ik alles bepaal”, reageert de Deen echter. “Bij Feyenoord wordt alles in samenspraak besloten, niet door één man. Deze twee spelers zijn afkomstig uit onze eigen jeugd en we willen ze ontwikkelen. Ze hebben het erg goed gedaan in de voorbereiding. Ze hebben indruk op me gemaakt.”

LEES OOK: Speler van Feyenoord ontvangt forse kritiek tijdens duel met Willem II

Vervolgens wil Priske weten of Feyenoord nog een linksback gaat halen; op die positie speelt Marcos López nu. “Daar kan ik ook geen direct antwoord op geven. Ik heb gisteren op de persconferentie wel aangegeven dat ik verwacht dat er iets gaat gebeuren. Of het een linksback is, of iets anders… Maar er komt zeker wat bij. We zagen vandaag ook dat we op cruciale momenten te weinig creativiteit hadden.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mike Verweij vreest: ‘Het was verbluffend, dan moet Feyenoord drie nieuwe spelers halen!’

Journalist Mike Verweij vreest een zwaar scenario voor Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

robert14
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

DTK mag wel is op zoek gaan naar een paar spelers die het 11tal sterker maken ipv in de breedte en voor Dordrecht. Die Zerrouki ,Kasanwirjo ,Lopez en Ueda kan echt niet .Priske gaat de kersemis niet halen met deze selectie

boyke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Brian Priske kan niet zeggen of Antoni Milambo en Gjivai Zechiël nog voor Feyenoord spelen na de sluiting van de transfermarkt.. Dan is het te hopen dat jij over 2 weken al eerder vertrokken bent door de jeugd kapot te maken met deze uitlatingen. Begin je een lelijke arrogante vent te vinden en helaas moeten we het ermee doen maar de verwachtingen waren erg hoog toen je aangesteld werd maar zijn nu tot een dieptepunt al gedaald Priske met je eigenwijs systeem. Alles wat Slot in 3 jaar heeft opgebouwd maak jij in nog geen 2 maanden geheel kapot met je ... systeem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen