Panathinaikos versterkt zich vlak voor tweeluik met Ajax met voormalig PSV'er

6 augustus 2024, 09:26
Foto: © Imago

Voormalig PSV’er Philipp Max versterkt de gelederen van Panathinaikos. De Duitse linksback tekent een contract tot medio 2027 bij de Griekse topclub. De transfer van de 30-jarige Duitser komt vlak voor het tweeluik van Ajax met de Grieken in de derde voorronde van de Europa League. Het ligt echter niet in de lijn der verwachting dat Max speelgerechtigd is voor het duel met de Amsterdammers.

Het Duitse Sky Sport meldt dat Panathinaikos een bedrag van één miljoen euro over maakt aan Eintracht Frankfurt. De linksback, die 117 officiële wedstrijden voor PSV speelde, krijgt bij zijn nieuwe werkgever een shirt met rugnummer 3.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: PSV wil Teze slechts onder één voorwaarde laten vertrekken

De komst van Max bij Panathinaikos wordt op een ludieke manier via X aangekondigd. “Dames en heren start uw motoren, Groene Max is hier", valt er te lezen bij een foto op het sociale medium, waarbij de linksback boven een getunede auto wordt afgebeeld.

LEES OOK: Aad de Mos luidt noodklok bij PSV: ‘Je hebt een hele nieuwe verdediging nodig!’

Max maakte in 2020 voor een bedrag van tien miljoen euro de overstap van FC Augsburg naar PSV. Na 2,5 seizoenen trok de Duitser de deur achter zich dicht bij de Eindhovenaren en vertrok hij op huurbasis naar Eintracht Frankfurt. In de zomer van 2023 maakte Max uiteindelijk de definitieve overstap naar de Duitse club.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Manschot moet het ontgelden na ‘erg zwak optreden’: ‘Wat een ongelooflijke clown’

Scheidsrechter Jeroen Manschot is de gebeten hond na het duel tussen PSV en Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen